Clasamentul celor mai bogate zodii, potrivit Forbes

bani

E lesne de înțeles cum au alcătuit cei de la revista Forbes ratingul celor mai bogate zodii: analizând atent data nașterii celor mai bogați de pe planetă. Aceștia au studiat fiecare dintre zodii, stabilind care dintre acestea reușește să dobândească cele mai multe averi. Deși este doar o statistică, ratingul de mai jos spune multe despre forța fiecărei zodii în parte!

Succesul și bogăția merg mână-n mână: asta demonstrează ratingul realizat de către specialiștii de la Forbes. Dacă beneficiezi de succes, s-ar putea să moștenești o sumă importantă de bani sau să obții un loc de muncă la care urmează să fii bine remunerat. Care sunt tendințele succesului, pentru fiecare dintre zodii, vezi în acest clasament al bogaților din zodiac:

 1. Fecioară
 2. Scorpion
 3. Gemeni
 4. Berbec
 5. Balanță
 6. Rac
 7. Capriorn
 8. Leu
 9. Taur
 10. Pești
 11. Vărsător
 12. Săgetător

Lideri, în clasamentul celor mai bogați oameni de pe planetă, sunt nativii din zodia Fecioarei. Pentru realizarea clasamentului, au fost analizate dățile la care s-au născut 613 miliardari, din cei 793, numele cărora figurează în listele Forbes.

Din categoria Fecioarelor, fac parte tocmai 70 de miliardari. Acest semn zodiacal nu în zadar se caracterizează prin poftă de muncă, dorințe realizabile, spirit analitic și atenție la detalii. Printre cei mai bogați nativi  din zodia Fecioarei, se numără filantropul și investitorul american Warren Edward (avere: 42 mlrd de dolari), Lawrence Ellison, director executiv al Oracle Corporation (avere: 16 mlrd de dolari) și chiar Vahid Ələkbərov, proprietarul Lukoil (avere: 11 mlrd de dolari).

Astrologul internațional Michael Lutin este de părere că mulți miliardari-Fecioare, în realitate, nu aleargă după bani, pentru că acțiunile lor principale se referă la dorința de a conduce și de a ajunge în top managementul dferitor activități. Mulți nativi născuți în zodia Fecioarei, odată deveniți miliardari, sunt fericiți atunci când munca lor aduce foloase altor oameni, de aceea sunt specializați în servcii și comercializarea de produse benefice pentru societate.

Specialiștii de la Forbes sunt siguri că oamenii bogați se pot naște sub orice semn zodiacal, pentru că mulți ani, în topul celor mai bogați miliardari din lume, s-au aflat nativii născuți în zodia Scorpionului. Bill Gates este născut anume în această zodie. Una din cele mai accentuate trăsături de caracter, a acestor nativi, este pasiuna și ardoarea de a-și realiza scopurile, indiferent de mijloace. Sunt niște strategi talentați și obțin tot ce-și doresc, insuflându-le și altor nativi ideile lor.

Energicii nativi din zodia Berbecului constituie doar 8% din numărul total de miliardari. Nativi ai acestei zodii sunt vicepreședintele Microsoft, dar și fondatorul IKEA.

foto: arhatmedia.com

foto: arhatmedia.com

Vărsătorii sunt nativii idealiști, care se îndreaptă cu încredere spre scopurile lor, iar exemple relevante ale acesui lucru sunt celebra Oprah Winfrey, dar și Carlos Slim Helú – om de afaceri mexican, care activează în industria de telecomunicații.

Cei mai puțini dintre miliardarii lumii sunt nativii născuți în zodia Săgetătorului. Acest lucru s-ar părea să fie influențat de câteva dintre trăsăturile zodiei: neatenția la detalii, distracția și impulsivitatea. Astrologul american David R. Railey susține că Săgetătorii mereu sunt mai puțin interesați și pătrunși de sfera afacerilor. Drintre puținii Săgetători miliardari, din lume, fac parte celebrul regizor Steven Spielberg și omul de afaceri Arnon Milchan.

Taurii sunt nativii care ajung câștige miliarde grație clarității minții și tăriei de caracter. Nativi bogați ai acestei zodii sunt fondatorul Red Bull – Dietrich Mateschitz și creatorul aspiratoarelor Dyson – James Dyson.

Astrologii nu recomandă să trageți concluzii pripite. Fiecare dintre zodii este influențată de 9 planete care îi pot aduce succese financiare, scrie ea.md

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share