Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Clubul Sportiv Rizea Wushu s-a întors de la Campionatul Național de Wushu Kung și Cupa ARKO BUCHAREST cu 14 medalii

Clubul Sportiv Rizea Wushu Târgoviște a participat la Campionatul Național de Wushu Kung Fu pe sistem full contact și la Campionatul Cupa ARKO Sport, pe sistem Light Contact.

La această competiție, Clubul Sportiv Rizea Wushu, a participat cu 11 sportivi, 3 seniori, 1 junior și 7 elevi sportivi, în perioada 8-9 februarie 2020 la sala Polivalentă din municipiul București.

Marea majoritate a sportivilor sunt la început de carieră, dar încercăm sa ne obișnuim cu competiția, cu atmosfera competiției, pentru a căpăta experiență. Noi de fel suntem optimiști și indiferent de rezultat, mergem mai departe! Importantă este participarea și sa știm ca am dat tot ce a fost mai bun din noi! Este important ca lumea sa știe ca acest sport este unul educativ și se bazează în primul rând pe disciplină și ca lupta reprezintă o formă de a-ți atinge scopurile în ring și doar atât!

Clubul Sportiv Rizea Wushu are ca deviză o viață sănătoasă prin artele martiale Wushu Kung Fu si are ca scop valorificarea aptitudinilor individuale printr-un sistem organizat de selecție și orientare a elevilor cu vârste cuprinse între 5 și 17 ani către activitatea sportivă de performanță; precum și atragerea tinerilor și asigurarea unei educații integrale prin arte martiale chinezești Wushu, prin crearea unui cadru social și organizatoric favorabil.

Clubul Sportiv Rizea Wushu s-a întors de la Campionatul Național de Wushu Kung și Cupa ARKO BUCHAREST cu 14 medalii- 7 medalii de aur, 5 medalii de argint și 2 medalii de bronz!

Felicitări copii, felicitări părinților pentru încredere si pentru ca au făcut posibilă participarea sportivilor la aceste campionate!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share