Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Coaching in Targoviste: Finding Joe sau Calatoria Eroului

finding-joeJoi, 12 martie, “Coaching in Targoviste” te invita din nou la film! De aceasta data, in cadrul parteneriatului incheiat cu Institutul pentru Fericire, vom urmari impreuna filmul “Finding Joe” – “Calatoria Eroului”.

„Finding Joe” este un documentar extraordinar ce recreează teoria lui Joseph Campell referitoare la “Călătoria Eroului” („Hero’s Journey”) sau drumul către o viață împlinită. Cuprinzând atât istorisiri profund personale, cât și referințe la povești tradiționale, „Finding Joe” susține munca lui Campbell ca fiind relevantă și esențială în lumea de astăzi, oferind o soluție ideală la ceea ce Campbell ar numi „urmărirea fericirii” sau “urmarirea misiunii personale”.

Documentarul însumează interviuri cu oameni excepționali, vizionari dintr-o varietate de domenii, precum Sir Ken Robinson, Deepak Chopra, Gay Hendricks, Tony Hawk sau Mick Fleetwood. Fiecare dintre ei vorbește despre modul în care și-a descoperit pasiunea, despre obstacolele și provocările întâmpinate în drumul spre o viață fericită, precum si despre resursele pe care le-au folosit pentru a merge pana la capat.

Te invitam alaturi de noi pentru a descoperi eroul din interiorul tau si pentru a invata cum il poti sustine ca sa isi traiasca povestea :)

Difuzarea va fi urmata de o discutie deschisa si de exercitii de coaching, propuse si moderate de catre echipa Coaching in Targoviste.

Detalii despre eveniment si modalitatea de inscriere

Intalnirile de coaching din Targoviste www.coachingtargoviste.lew.ro se adreseaza tuturor celor care sunt interesati de dezvoltarea lor la nivel personal si/sau profesional. Proiectul a fost initiat de catre Alina Goanta, Accredited Senior Coach (IIC&M)

Evenimentul se deruleaza dupa urmatorul program:

17.45-18:00 Inregistrarea participantilor in cadrul evenimentului
18:00-18.15 Prezentarea filmului din acea seara
18.15-19.30 Difuzarea filmului

19.30-19.45 Pauza & networking
19.45-20.15 Discutie deschisa si exercitii de coaching, propuse si moderate de catre echipa Coaching in Targoviste
20.15-20.30 Sesiune de feedback si extragere castigatori tombola

Investitia pentru participarea la eveniment este de 20 RON/ persoana sau de 10 RON/ persoana in cazul elevilor si studentilor si se achita inainte de inceperea evenimentului.

Evenimentul se desfasoara in sala de conferinte a Bibliotecii “Ion Heliade Radulescu” Dambovita, situata pe str. Stelea, nr. 2, Targoviste.

Pentru inscriere, avem rugamintea sa completati formularul de inregistrare de la acest link.

Va asteptam alaturi de noi la intalnirile de coaching!

Echipa de coaching din Targoviste

Distribuie acest articol Oficial Media
Share