Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Coada de 1 kilometru la sectia de vot Londra 3, in Brent Civic Centre. Apelul unui tanar: Organizarea este deplorabila! Oamenii sunt furiosi si se tem ca nu pot sa voteze.

image-2014-11-16-18573246-41-coada-vot-1-kilometru-londraLA primele ore ale diminetii, romanii s-au strans intr-un numar impresionant la sectia de vot Londra 3, in Brent Civic Centre. Daniel Bodnar, care se afla in fata sectiei de votare de la ora 6:45, a publicat pe contul sau de Facebook urmatorul mesaj: “Dragi romani, va rugam frumos iesiti la vot acasa! Organizarea este deplorabila! Si-au batut joc de noi… doar sperante false”. Vezi mai jos imagini cu coada impresionanta de la sectia de votare din Brent Civic Centre, Londra, Marea Britanie.

Ce spune tanarul care vrea sa voteze in Londra:
Coada se intinde de-a lungul a 1 kilometru. Oamenii sunt de-a dreptul furiosi si se tem ca nu pot sa voteze. Chiar daca este foarte devreme, oamenii continua sa vina la vot. Suntem constransi sa nu votam. In  cabinele de vot ne tin cate 2-3 minute la fiecare buletin, nu stim ce putem face. Va rog, dragi parinti, bunici, prieteni, iesiti la viot. Multumim!

Dragi romani, va rugam frumos iesiti la vot acasa! Organizarea este deplorabila! Si-au batut joc de noi…doar sperante false”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share