Colindele de Crăciun sunt bogăţia sufletului şi zâmbetul îngerilor!

Voluntarii Crucii Roșii Petrila s-au alăturat elevilor clasei a III-a B ,a VI-B ,respectiv a VII-a C de la  Colegiul Național  Mihai Eminescu și Bisericii Ortodoxe „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Petroșani, în cadrul proiectului „De Crăciun mai aproape- Împreună să gustam bucuria de a dărui!”
”Glasurile micilor noștri îngeri au răsunat în biserică, umplandu-ne sufletele de bucurie și ajutându-ne să nu uitam una din cele mai frumoase datini ale poporului român. Copiii au confecționat îngerași din materiale reciclabile, care au fost expuși la vânzare în cadrul bisericii. Atât de frumos au lucrat, încât îngerașii s-au vândut într-un timp record, iar bănuții obținuți vor fi folosiți pentru achiziționarea de cadouri și bunuri indispensabile beneficiarilor din Centrul de Îngrijire si Asistență pentru persoane adulte cu dizabilități Nr 1 Petrila! Pentru sârguinta și implicarea de care au dat dovada, copiii au primit prescuri și ciocolată din parte Bisericii! Mulțumim copiilor,cadrelor didactice implicate în acest proiect , precum și preoților   ISAI MARIUS și DIMITRIU ANDREI !” a ținut să transmită  ALINA REBECCA DEATC. Voluntarii de la Crucea Roșie Petrila s-au întâlnit și cu Moș Crăciun, Mickey și Minnie Mouse,  Marshall și Chase.

Voinţa unui voluntar va fi mereu puternică, acesta fiind mereu motivat să îşi continue drumul său spre o comunitate mai bună. El va fi motivat de fiecare lucru din jurul său, indiferent cât de mic este: zâmbetul unei persoane vârstnice, îmbraţişarea unui copil, copăcelul nou plantat, căţelul jucăuş…. Orice realizare, oricât de mică sau mare ar fi ea, îi va oferi voluntarului încrederea de care are nevoie pentru a continua ceea ce face. Nu veţi vedea niciodată un voluntar fără chef de viaţă sau plictisit. Voluntarii sunt mereu plini de entuziasm şi gata de acţiune, pentru că ştiu că munca lor, nu este în zadar. Aceştia ştiu că sunt o parte importantă a comunităţii în care trăiesc, şi nu vor aştepta recompense sau merite pentru ceea ce fac; ei sunt voluntari pentru ei şi pentru ceilalţi, nu pentru faimă şi glorie. Recompensa cea mai de preţ este o comunitate mai sănătoasă, mai  curată, mai unită, mai bogată şi mai fericită. Dacă efortul depus de ei dă rezultate, atunci ei şi-au îndeplinit scopul. Și pentru tot ceea ce fac, le mulțumim.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share