31/10/2020

Colonelul Costel Gavrilă a fost înaintat la gradul de General de brigadă

foto istorica

De ziua Naționala a României, la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis a susținut ceremonia de înaintare în grad a unor ofițeri din cadrul Ministerul Apărării Naţionale, a Ministerului Afacerilor Interne, a Serviciului de Protecţie precum şi a unui general din cadrul Serviciului de Informaţii Externe.

Comandantul Inspectoratului de Jandarmi Dâmboviţa, Angelică Costel Gavrilă se afla printre cei care au inaintat in grad, astfel acesta a devenit general de brigadă cu o stea. Costel Gavrila este la conducerea IJJ Dâmbovița din anul 2015, iar timp de un an a condus Jandarmeria Română (2011-2012).

”În ultima perioadă, încrederea cetăţenilor în Jandarmerie a ajuns la cele mai înalte cote de după 1990. În rândul comunităţii, al societăţii civile, ea derivă nu doar din activitatea specialiştilor în relaţii publice şi presă, din sondaje ori din mass-media, ci mai ales din comportamentul profesionist, dublat de justeţea faptelor, adică din modul în care beneficiarii serviciului pe care îl prestăm ne percep în viaţa de zi cu zi. Chiar dacă, prin natura profesiei, uneori instalăm bariere de protecţie între noi şi cetăţeni, sau avem o reacţie mai fermă, pentru restabilirea ordinii publice, suntem datori să o facem în limitele şi în spiritul legii, spre a dobândi credibilitate şi respect.” (Costel Gavrila)

Scurta Biografie Costel Gavrila

Data naşterii: 31.01.1964

Localitatea: Scorţaru Vechi, Brăila

Studii: Facultatea de Drept – Craiova, Şcoala Militară de Ofiţeri Activi, MAI (Trupe de Jandarmerie), Colegiul Naţional de Afaceri Interne din cadrul Academiei de Poliţie A.I.Cuza

Familie: căsătorit, doi copii

Distribuie acest articol Oficial Media
Share