21/10/2020

Fundatia Comunitară Dâmbovița: Gala Umanitară ”Prețuim oamenii”

12318049_992250550846630_353604889_o (1)

Pentru ca se apropie DECEMBRIE și este luna bilanțului, dar și a speranțelor pentru un început bun, Fundația Comunitară Dâmbovița va organiza pe 10 decembrie 2015, ora 18,00, la sala de festivități a hotelului Nova Târgoviște, Gala umanitara ,,Prețuim oamenii”.

Vom dona Maternității Târgoviște un bilirubinometru transcutanat. Vom lansa Fondul de Burse ”Excelența în educație” și Fondul Științescu.
Programul YouthBank Târgoviște este gata să înceapă acțiunile pentru liceeni.
Oamenii din comunitatea dâmbovițeană vor primi aprecierea noastră pentru sprijinul acordat.
Va fi un eveniment de suflet pentru oamenii minunați din comunitatea noastră care au pus umărul la construcția Fundației, la constituirea fondurilor de finanțare, dar și pentru toți aceia dintre dumneavoastră care doresc să ni se alăture pentru a mobiliza comunitatea și a o schimba în BINE.

INVITAȚI: Orchestra Liceului de Arte Bălașa Doamna, Ansamblul de dansuri Oniro (comunitatea greaca), Corul Facultății de Științe și Arte, Soprana Cristina Dan, Prezentare de moda Lukyana Gropescu.                      

Vă așteptăm cu familia și prietenii pentru a petrece o seară minunată împreună. O să fie un eveniment decent, cu oameni frumoși, pentru oameni.

O să ,,povestim” despre Fondurile de finanțare create pentru a susține proiecte și burse în comunitate, despre programul YouthBank Târgoviște, despre proiectele anului 2016.

Avem nevoie de prietenia, încrederea și generozitatea dumneavoastră! Vă așteptăm!

Date contact: Irina Constantinescu, 0734 324 756

Distribuie acest articol Oficial Media
Share