Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

COMPASIUNEA – Calea Supremă

compasiunea

În această lună este vorba despre concentrarea noastră departe de furie, vină, judecată de sine, lipsă de speranță, frustrare, frică și griji.

Acestea sunt toate atitudinile și emoțiile care aparțin unei vibrații joase și nu ne servesc în acest moment.

Trebuie să fim concentrați în direcția vibrației superioare a COMPASIUNII, dacă vrem să fim eficienți în viața noastră, cu noi înșine și cu ceilalți.

Definiția Compasiunii este: „conștiința compasională a suferinței altora (sau personală), împreună cu dorința de a alina.”

Compasiunea este o stare de a fi, care ne ajută să ne amintim că nu suntem separați, că noi suntem, cu toții, în acest joc mare al vieții împreună și calea izolată, cu privire la aceasta, nu este eficientă sau plină de satisfacții.

Compasiunea este, cel mai bine, practicată dintr-o stare neutră de non-judecată și este o urmare perfectă a temei din noiembrie a iertării.

Cu tot ceea ce se întâmplă, în lumea de astăzi, cel mai bun mod de a utiliza timpul și energia, în această lună, este de a te concentra pe tine însuți (însăți), cu COMPASIUNE, pentru toate situațiile în care ai judecat, ai dat vina, ai suferit și te-ai simțit neputincios și ineficient.

Dacă dorești, cu adevărat, să „atenuezi stresul” de pe planetă, ai nevoie să începi cu tine însuți (însăți). Toate schimbările încep acasă.

Când a fost ultima dată când ai fost, cu adevărat, binevoitor cu tine? Nu doar recompense și cadouri, ci adevărata bunăvoință?

BUNĂVOINȚA este o altă temă în această lună, care merge împreună cu COMPASIUNEA.

Este mai ușor să fii bun atunci când ai compasiune și este ușor să fii plin de compasiune când practici bunăvoința. Deci, ele merg, împreună, mână în mână.

Pe măsură ce roata mare a evoluției se transformă, încet, de la Sufletul tânăr, orientat spre țintă, spre lupta combativă în care există câștigători și învinși, energia masculină, din fiecare dintre noi, este cea care are nevoie de cea mai mare compasiune, bunăvoință și vindecare.

Noi suntem în curs de dezvoltare într-un ciclu de peste 2000 de ani, în care standardele masculine ale producției, succesului, luării de măsuri, câștigării de concursuri și întreprinderea a tot ce este nevoie pentru a ajunge în top, au fost principiile noastre călăuzitoare.

În acest proces masculin, în fiecare dintre noi a avut loc o bătălie și este nevoie de multă bunăvoință și compasiune pentru a vindeca rănile.

Mulți dintre noi s-au îndepărtat de propriul aspect masculin, ca o reacție la aspectele negative, pe care le vedem ca fiind scoase la iveală, de către masculin, în lume.

Masculinul din interiorul nostru suferă și are nevoie de compasiune și bunăvoință, nu de judecată și de respingere.

Vindecarea masculinului este o temă care începe pentru noi în această lună și va continua anul viitor și, probabil, în următorii câțiva ani.

Respingând masculinul și ceea ce reprezintă acesta, tu respingi, de asemenea, aspectele pozitive ale generozității, protecției, granițelor, acțiunii, concentrării și voinței corespunzătoare.

Aceste aspecte pozitive ale masculinului sunt necesare, dacă vrem să fim eficienți în lume.

Așa că lucrarea începe acasă, cu tine, prin vindecarea aspectului tău masculin, a relației tale cu masculinul și reconectarea cu toate aspectele pozitive, astfel încât să poți fi întreg.

Dacă ești întreg, va fi mai ușor să fii în serviciu (de folos) acolo și atunci când este necesar.

Amintește-ți că evoluția merge, doar, într-o singură direcție și că noi suntem în proces de completare a unui ciclu și trecerea în următorul ciclu.

Sarcina noastră, în această lună, este de a menține imaginea de ansamblu, pentru a urma calea supremă a compasiunii, pentru a practica bunăvoința și pentru a face ceea ce putem, în vederea începerii procesul de vindecare a masculinului, începând cu noi înșine.

Cum apare această lună:

PERSONAL

Această lună înseamnă a face totul pentru a te ajuta, în primul rând, pe tine însuți (însăți).

Dacă nu ai compasiune și bunăvoință pentru tine, nu poți, eventual, practica pentru alții.

Deci, începe cu tine în această lună.

Examinează toate modurile în care te-ai judecat pentru că nu ai fi suficient de bun, destul de inteligent, cunoscut mai bine, ineficient, fără succes suficient, nu suficient de puternic, nu destul de curajos, nu suficient de util și lista poate continua.

Cum te-ai judecat pentru că nu ai ieșit în față, pentru că ai alimentat frica, pentru lipsa oportunităților, pentru că ai rămas, pentru prea mult timp, în situații dificile, pentru că ai fost slab, pentru că ai fost indecis, pentru că nu te-ai protejat sau nu ți-ai acordat prioritate?

Această lipsă de compasiune și bunăvoință pentru tine, te va menține afundat(ă) în această vibrație joasă, în special cea în care aceasta include vină, furie și resentimente.

Aceasta este luna eliminării, opririi tuturor acestor sentimente.

Este mult de lucru cu tine însuți (însăți) …

Deci, aceasta este o lună a concentrării asupra schimbărilor personale, prin compasiune și bunăvoință și vindecarea propriului tău aspect masculin …

După trecerea în revistă a tuturor modurilor în care tu crezi că ai cedat, concentrează-te asupra schimbărilor pe care dorești să le realizezi.

Ai putea începe cu un angajament simplu pentru a-ți stabili limite mai bune, pentru a rosti propriul adevăr sau pentru a face un plan de acțiune în vederea îmbunătățirii vieții.

De asemenea, este foarte important să te antrenezi, pentru a te menține într-o vibrație cât mai înaltă, pe cât posibil.

Frumusețe, admirație, evlavie, iubire și, desigur, compasiune și bunăvoință, întotdeauna, te vor conduce spre o vibrație mai înaltă și o experiență de concentrare superioară.

La urma urmei, acesta este un moment de concentrare superioară, când noi avem posibilitatea de a experimenta extremele.

Tu decizi.

 

RELAȚII

Relațiile cu alte persoane fac un pas înapoi față de relația pe care o ai cu tine însuți (însăți).

„Eu primul” este motto-ul acestei luni.

Bineînțeles că toate celelalte relații vor beneficia de pe urma celei pe care o ai cu tine însuți (însăți).

Relațiile, în general, au fost contestate în ultima vreme și încărcate cu o mulțime de proiecții, vină și confuzie.

Este important să ne amintim că există, atât de mult, de lucru la nivel personal, astfel încât, toată lumea are nevoie de un pic de spațiu.

Mai ales, pe măsură ce noi intrăm în concordanță asupra timpului de vacanță, nu îți fie teamă să spui nu și să limitezi interacțiunile sociale, dacă ai nevoie de timp pentru tine.

Tratează toate relațiile tale cu compasiune și bunăvoință.

În această lună, bunăvoința va parcurge un drum lung, pentru a salva relațiile de la o implozie inutilă.

Acordă-le oamenilor spațiu să evolueze, să se schimbe, să se vindece, să-și exprime adevărul lor și să fie creativi în felul lor.

Există multă energie, chiar acum, pentru schimbare și va afecta anumite relații.

Stai departe de frică și de judecată și îngăduie schimbarea, dacă este în direcția în care „bate vântul” .

SĂNĂTATEA și CORPUL FIZIC

Compasiune și Bunăvoință, Compasiune și Bunăvoință, Compasiune și Bunăvoință.

Corpurile noastre au trecut prin multe și au realizat multe pentru noi.

În această lună, corpul are nevoie, în cea mai mare parte, de odihnă și de întinerire.

Nici măcar nu știm cât de epuizați suntem.

A fost atât de mult de lucru la nivelul visului colectiv, având în vedere că personalitățile noastre conștiente și corpurile noastre sunt „adormite”, astfel că noi nu ne simțim odihniți.

Problemele de sănătate din această lună ar putea include fluctuații ale nivelului de energie, cu perioade de mare oboseală amestecată cu insomnie, agitație fizică și neliniște.

Problemele la genunchi și de la brâu în jos se datorează trăsăturilor noastre masculine de a merge înainte și mobilității energetice.

Greața intermitentă și problemele digestive sunt legate de voința noastră și energia masculină a modului în care ne-am ales să ne facem apariția în lume.

Aveți grijă de voi în aceasta lună.

Aveți, doar, un singur corp în această viață și el merită bunăvoință, compasiune și iubire.

 

MEDIU ÎNCONJURĂTOR

Fiind o lună cu o concentrare personală puternică, mediul tău ambiant personal este cel mai important lucru de pe lista „de a face”.

Vei experimenta un sentiment de putere și de realizare și intenție în schimbare sau îmbunătățire sau fixare a ceea ce este în puterea ta de a face … Când a fost ultima dată când ai preluat controlul asupra mediului tău personal, când ai înlăturat dezordinea și ai îmbunătățit ceva ce avea nevoie să fie reparat?

Liniștește-te, calmează-te în această lună, atât în așteptările tale, precum și în ceea ce privește debitul de energie fizică în tot ceea ce faci, repari și schimbi. Lasă-te ghidat de mediul în care te afli.

Dacă ninge afară, stai în interior la căldură, dacă asta este ceea ce vrea corpul tău.

Dacă afară este soare și cald, du-te la o plimbare.

Dacă este ploaie sau vânt, onorează mediul în felul în care îți poate sprijini propriul proces de schimbare, curățare sau eliberare.

Acordează-te cu mediul, nu acționa împotriva lui. Acest lucru este valabil pentru toate aspectele legate de „mediu”: fizic, emoțional, politic, psihologic, intelectual, la nivel mondial, personal și colectiv.

Noi suntem, încă, într-o perioadă foarte creativă și, deși, creativitatea poate părea a fi foarte subterană și ascunsă în acest moment, ea poate ieși în mediu sub formă de anomalii meteorologice, evenimente neașteptate, temperaturi extreme și sisteme meteorologice sălbatice. Bucură de această creativitate!

 

AFACERI / PARTENERIATE / PROIECTE

Aceasta este o lună bună pentru a te concentra pe pornirea afacerilor și a proiectelor tale.

Care a fost inspirația din spatele ideilor, alegerilor și acțiunii? Este ceva care trebuie să fie revizuit, modificat sau îmbunătățit?

Fă inventarul a tot ceea ce este de făcut și îți folosește cel mai bine, la fel de bine ca și ceea ce nu îți este de folos sau este necesar să fie modificat sau eliminat.

Este vorba despre recunoașterea a ceea ce ai nevoie și despre modul în care afacerile tale personale, parteneriatele și proiectele îți vor fi utile. Este țelul vieții tale sprijinit?

Pe măsură ce inventariezi, fii atent(ă) să nu judeci sau să învinovățești și amintește=ți că bunăvoința și compasiunea parcurg un drum lung pentru a vindeca ceea ce nu ar fi putut fi abordat și are nevoie de o anumită compensare.

Este o lună bună pentru a spune celorlalți adevărul despre ceea ce este, cu adevărat, important pentru tine și pentru a spune adevărul ție însuți (însăți), despre ceea ce nu este important pentru tine, dar, care ar putea fi important pentru ceilalți.

Există un mare sprijin pentru lucrul la detalii, pentru sigilarea scurgerilor de energie și stabilirea limitelor optime.

Există o linie fină între implicarea comunității funcționale într-un proiect și un drum liber, disfuncțional, pentru toți, fără limite.

Îmi amintesc de diferitele experimente ale anilor ’60 cu comunitățile, iubirea liberă și declinul limitelor sociale și economice.

Suntem într-un timp similar, dar, cu mai multă maturitate și conștiință  spirituală, sperăm.

Acestea sunt, într-adevăr, vremuri interesante și ar trebui să fie momente de inspirație pentru noi toți și să ne gândim la posibilitățile a ceea ce putem crea, în mod colectiv, pentru viitorul nostru.

LENA STEVENS 
The Power Path.com
Link original:

https://thepowerpath.com/monthly-forecast/december-2016-monthly-forecast/?mc_cid=ca504c10cc&mc_eid=3f872b0e57

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/12/05/compasiunea-calea-suprema/

Distribuie acest articol Oficial Media
Share