Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

CONCURS “Babel Tower – Eco Art”- FESTIVAL BABEL 2016

babel-eco-art-afis-03

Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte invită elevii claselor V-VIII şi IX-XII să fie creatorii simbolului celei de-a VI-a ediţii a Festivalului Babel 2016. Festivalul pornește de la imaginea în oglindă a mitului Turnului Babel, unde toate culturile și formele de artă pot găsi adăpost și înțelegere reciprocă, indiferent de unde provin și de diferențele dintre ele.

Participanţii competiţiei vor construi un turn realizat din materiale ecologice. Concursul se desfăşoară sub denumirea “Babel Tower – Eco Art” în perioada 1 mai – 1 iunie 2016.

Informaţii despre concurs
Elevii vor participa în echipe de minim 2 persoane, maxim 6 persoane.
Componenţa membrilor echipei va fi trimisă pe adresa de mail babel@tonybulandra.ro, menţionându-se numele unui reprezentant al acesteia.
Participanţii vor mai trimite pe adresa de mail menţionată anterior un jurnal în care vor nota etapele progresive ale ridicării construcţiei precum și imagini cu varianta finală pentru a fi jurizată. Desemnarea echipei câştigătoare se va realiza în urma alegerilor juriului, format din reprezentanţi ai fiecărei echipe şi un reprezentant al teatrului.

Vor fi desemnate două echipe câștigătoare pentru fiecare categorie (clasele V-VIII și clasele IX-XII) în funcție de numărul de voturi acumulate şi vor fi premiate cu invitaţii la premierele din urmatoarea stagiune. Susţinem participanţii implicaţi în proiectul “Babel Tower – Eco Art” cu idei prin două întâlniri cu reprezentanții teatrului. Toate lucrările vor fi expuse în spațiile de joc ale Festivalului Babel și, ulterior, la Teatrul Tony Bulandra, până în luna septembrie.

Date limită
5-9 mai: transmiterea componenţei echipei, a ideii proiectului şi a reprezentantului acesteia care va fi membru al juriului și va participa la întâlnirile cu reprezentanții teatrului;
12 şi 19 mai: întâlnirile reprezentanților echipelor cu reprezentanţii teatrului;
26 mai: trimiterea fotografiilor variantei finale a lucrării.

Prin construirea Turnului Babel din acest tip de materiale este susţinut conceptul de eco-artă care contribuie la conştientizarea necesităţii unei relaţii responsabile a elevilor cu natura.

Întalnirea juriului va fi pe 27 mai pentru desemnarea câștigătorilor. Montarea turnurilor în locurile pe care le vom comunica ulterior se va face pe 27 si 28 mai.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share