Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Reforma clasei politice se amână!

Partidul M10 - Filiala Dambovita - www.oficialmedia.com

M10 le mulţumeşte celor câteva sute de târgovişteni care au semnat pentru noi. Vă mulţumim pentru încrederea acordată, chiar dacă numărul de semnături nu a fost suficient pentru a depăşi pragul impus printr-o lege strâmbă, votată de nişte oameni strâmbi, pentru a proteja interesele vechilor mari partide şi pentru a bloca orice iniţiativă politică nouă şi cinstită.

Dacă alte partide şi-au completat prin metoda copy/paste deficitul de semnături necesar pentru a depăşi pragul minim sau pentru a induce ideea de dominare a spaţiului politic autohton, M10 refuză ferm să plece la drum printr-o minciună, refuză copierea datelor de pe listele de susţinere din alte surse decât direct de la susţinători, sau falsificarea semnăturilor acestora.

M10 preferă să piardă cinstit decât să-şi asigure participarea printr-o fraudă, sau să câştige incorect. Din acest motiv M10 se retrage din cursa electorală pentru alegerile locale din Târgovişte și pentru consiliul județean, nedorind să confere legitimitate jocului politic, departe de a fi curat, practicat de vechile partide şi sateliţii lor metamorfozaţi din formaţiuni mutante.

Mulţumim încă o data susţinătorilor noştri pentru încrederea acordată, vom încerca să o folosim la următoarele alegeri pentru a contracara competiţia neloială a partidelor copy/paste, pentru spargerea monopolului vechii clase politice şi pentru reformarea acesteia.

Către cei care ne-au vandalizat în weekend-ul trecut cortul folosit pentru strângerea de semnături tăind ancorajele pentru a putea fi luat de vânt, dar mai ales către autorii morali, M10 îndreaptă un singur gând:
Dumnezeu să vă lumineze minţile întunecate. Paşte fericit!

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Partidul M10 – Filiala Dâmbovița

27.04.2016

Distribuie acest articol Oficial Media
Share