31/10/2020

Conferința „Instrumente financiare pentru IMM-uri, agricultură și dezvoltare rurală”

CursDeGuvernare.ro, UniCredit Bank și UniCredit Leasing, în parteneriat cu Reprezentanța Comisiei Europene în România, organizează conferința „Instrumente financiare pentru IMM-uri, agricultură și dezvoltare rurală”. Evenimentul va avea loc în data de 10 martie 2020, începând cu ora 9.00, la sediul Reprezentanței CE, sala Titulescu, str. Vasile Lascăr, nr. 31, etaj 1.

Data: 10/03/2020 – 09:00

Evenimentul își propune să acopere două foarte importante arii de finanțare  IMM-urile, pe de o parte, și agricultura și dezvoltarea rurală, pe de altă parte:

  • principalele instrumentele financiare pentru IMM-urice vor fi abordate în timpul conferinței sunt:  Innovfin, Inițiativa pentru IMM-uri (SME initiative), COSME, Facilitatea de garantare pentru sectoarele culturale și creative (CCS GF);
  •  principalele instrumente financiare pentru agricultură și dezvoltare ruralăce vor fi discutate includ: programul „Fond pentru fonduri (Fund of Funds) din cadrul EAFRD, Innovfin și COSME.

Participarea la conferință este liberă, cu condiția înregistrării în avans, prin completarea formularului de înscriere până la data de 6 martie 2020.

Locurile sunt limitate și formularul de înscriere va deveni inactiv în momentul ocupării acestora.

Mai multe informații despre conferință sunt disponibile aici.

Comunicat de presă redactat de către Vlăduţ ANDREESCU, manager  EDIC Târgovişte.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share