Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

CONSILIERE SI FORMARE PENTRU SOMERI

Directia de Asistenta Sociala, subordonata primariei municipiului Targoviste, a castigat un nou proiect, finantat din fonduri europene, de care vor beneficia 252 de someri. Prin acesta se doreste atragerea pe piata muncii a cat mai multor persoane care nu au un loc de munca stabil si va fi implementat timp de 18 luni.
Proiectul este intitulat “Consiliere si Formare – O sansa la ocuparea in munca” este finantat prin POSDRU 2007-2013, axa prioritara 5 “Promovarea masurilor active de ocupare” si se va desfasura in perioada mai 2014-noiembrie 2015.
Obiectivul general al proiectului este atragerea pe piata muncii a 252 de someri de lunga durata si persoane in cautarea unui loc de munca, din Regiunea Sud-Muntenia, judetul Dambovita, in 18 luni de implementare, prin informare, consiliere si formare profesionala. Principalul beneficiar este Directia de Asistenta Sociala Targoviste.
Grupul tinta va fi format din 252 persoane, 152 someri de lunga durata si 100 de persoane inactive, care vor fi informate si consiliate in vederea integrarii sociale in concordanta cu necesitatile pietei muncii. Dintre acestea 202 persoane vor beneficia de diversificarea competentelor profesionale si vor primii subventii in valoare de 800 de lei la absolvirea cursului. 40 de perosane isi vor dezvolta competentele antreprenoriale in vederea initierii unei afaceri, iar 10 persoane vor beneficia de premii motivationale acordate pentru “cel mai bun plan de afaceri”. Cele 252 de persoane care formeaza grupul tinta vor fi informate in vederea integrarii sociale in concordanta cu necesitatile pe piata muncii.
Valoarea eligibila a proiectului depaseste doua milioane de lei.
Cei interesati pot afla mai multe informatii despre proiect pe adresele:

contact@consilieresiformare.ro
dastargoviste@yahoo.com
www.consilieresiformare.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share