Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Consiliul Județean Dâmbovița, investiții în comuna Niculești: reabilitare primărie, construire dispensar și teren de fotbal

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a inaugurat astăzi, la Niculești, noul corp de clădire al primăriei comunei, ”o construcție bine planificată astfel încât fiecare cetățean să poată accesa ușor birourile în funcție de problema pe care o are de rezolvat.”
 ”Îl felicit pe Dorinel Soare pentru această investiție, mai ales că este realizată cu ajutorul PNDL 2, suma accesată pentru îmbunătățirea condițiilor și a serviciilor pe care primăria le oferă oamenilor din comună ridicându-se la 2.500.000 de lei.
✅Pe lângă acest proiect, la Niculești mai sunt în derulare sau sunt semnate contracte de finanțare și pe alte domenii, cetățenii din comună fiind beneficiarii finali ai acestora.
🤝 Mă bucur că două dintre acestea beneficiază de sprijinul financiar direct al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.
📍 Prin Programul Județean de Dezvoltare Locală contribuim cu suma de 1.500.000 de lei la construirea unui dispensar în comună, primăria Niculești urmând să asigure diferența până la 3.500.000 lei.
📍 Nu în ultimul rând, vom aloca 250.000 de lei pentru construirea unui teren de fotbal cu gazon sintetic FIFA. Acesta va avea tribune acoperite și vestiare, obiectivul de investiții având valoarea de 4.800.000 lei.
👍 Totodată, Consiliul Județean Dâmbovița a finalizat reabilitarea și modernizarea LOT 4 – DJ711 și DJ101B Cojasca – Cornești – Butimanu – Niculești, îmbunătățirea condițiilor de circulație datorându-se unei investiții prin POR, doar pe acest tronson, de 47.000.000 lei.
🚧 Mai amintesc aici și următoarele proiecte din comuna Niculești:
📍Prin Program Operațional Infrastructură Mare este vizată extinderea cu peste 5,5 km a rețelei de apă potabilă, dar și realizarea a 336 branșamente noi la aceasta.
Valoare investiție, 2.200.000 EURO.
📍Prin Programul Național “Anghel Saligny” se va extinde și rețeaua de canalizare, finanțarea obținută de primărie având valoarea de 8.100.000 lei.
📍 Tot prin “Anghel Saligny”, 2.200.000 de lei atrași prin acest program, se va construi un pod nou pe drumul comunal DC 159.
📍Modernizarea infrastructurii rutiere în satul Niculești, proiect în valoare de 3.900.000 lei, este o altă investiție a primăriei care vine în sprijinul oamenilor din comună”, a precizat Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița, pe pagina de facebook.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share