Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Continuă lucrările de amenajare a noului parc din zona UM Gară

Daniel Cristian Stan a adus ieri în atenția publică, prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook, faptul că lucrările de amenajare a noului parc din zona UM Gară continuă. Mai mult decât atât, detalii privitoare la investiție, dar și termenul de finalizare sunt precizate.

Mai jos se află postarea integrală:

„Continuă lucrările de amenajare a noului parc din zona UM Gară, de lângă viitorul complex comercial (mall).

Astfel, pe o suprafață de 16.481 mp, se construiește un parc public de agrement, investiție care, în afara amenajării unei suprafețe de peste 14.000 mp ca și spațiu verde, presupune construirea în plus a unei piațete și a unei fântâni arteziene, a unui loc de joacă, a unei zone de fitness, a unei biblioteci în aer liber, dar și amenajarea aleilor pietonale și a pistelor pentru biciclete.

Spațiul verde cuprinde zone cu vegetație bogată și peluze ce pot fi folosite ca locuri de picnic. Se vor planta aproximativ 500 de arbori și arbuști din specii rășinoase și foioase și se vor amenaja zone cu flori. Va exista și un sistem automat de irigații. Iluminatul ambiental se va realiza cu stâlpi de iluminat și corpuri LED, iar iluminatul decorativ va presupune bolarzi și proiectoare.
Vor fi amplasate cișmele și toalete.

De asemenea, parcul va fi dotat cu bănci, coșuri de gunoi, rastele și o stație de biciclete.

Valoarea investiției este de 7.080.721,49 lei, inclusiv TVA, durata de execuție maxima este de 12 luni, iar sursa de finanțare este asigurata prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Lucrările vor fi finalizate în aceasta vara!”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">