Control neașteptat la blocul alimentar al Spitalului Județean. Imagini surprinse din interior

Vizită fulger la ”bucătăria” Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Angajații au fost luați prin surprindere de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan și de managerul unității, Claudiu Dumitrescu.

Deși neanunțat, personalul angajat al blocului alimentar își desfășura activitatea în condiții regulamentare de muncă. De-a lungul timpului au existat nemulțumiri referitoare la mesele pacienților, la cantități și la calitate. Redacția noastră a primit câteva astfel de email-uri și am ținut să comunicăm direct cu managerul instituției, Claudiu Dumitrescu, care ne-a dat asigurări că -în afara unor excepții deja înlăturate- nu a fost niciodată vorba despre o lipsă de grijă ci efectiv bolnavii nu înțeleg că există tipuri de meniu, simplu, comun, de regim, pentru diabetici și altele de acest gen, conform diagnosticului fiecărui pacient.

Control neașteptat la blocul alimentar

Uimirea noastră, ca jurnaliști, a fost să vedem că mesele erau servite ca la restaurant, ca să folosesc un limbaj popular pentru cititorii noștri. Curat, atent porționat, de aceea este de felicitat acțiunea domnului Corneliu Ștefan, de a ”intra peste ei” și a lua prin surprindere bucătăria spitalului. Singura metodă de a vedea partea de dincolo de ”scenă”, de ceea ce ni se prezintă și, iată că lucrurile nu stau deloc rău, ba chiar am plecat de acolo cu o impresie pozitivă. Vădit emoționați, angajații s-au descurcat de minune, dar probabil nu vor uita ușor sperietura de ieri.

Sunt necesare astfel de vizite inopinate și o cale spre responsabilizare, spre acte de calitate din partea angajaților oricăror instituții.

”Am vrut să fie în primul rând curat, să nu mai fie discuții că dispar din porții pe traseu, că se mai putea întâmpla să apară o porție mai mică decât alta și să apară la fiecare individualizat. Iar începând cu luna viitoare eu zic că trecem la varianta cu mașini de ambalat ca să nu mai facem operațiunea aceasta manuală.” Claudiu Dumitrescu

Video:

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share