Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Convenția Națională a PRO România. Victor Ponta va lansa manifestul politic pentru 2020-2024

Convenția Anuală a Partidului Pro România se va desfășura, astazi, 16 februarie 2020, la Palatul Palatul Parlamentului. Participă toți membri delegației naționale, delegații din teritoriu și invitați. Președintele partidului prezintă un raport anual și se pun în dezbatere rapoartele de activitate ale celorlalte structuri de la nivel central. Lucrările reuniunii vor începe în jurul orei 12.00

Cu această ocazie, președintele partidului, Victor Ponta, va lansa „Manifestul politic PRO România 2020-2024”, ce conține zece priorități pentru dezvoltarea României.

”Vor fi 1200 de delegați din întreaga țară, din toate județele. Dâmbovița are o delegație formată din 100 de participanți, fiind cea mai numeroasă. În cadrul evenimentului, Pro România va prezenta un manifest prin care se va regăsi poziția partidului față de poziția economică, socială, plus prioritățile din anul următor.” a informat Dumitru Irena, coordonator Organizația de Tineret Pro România Dâmbovița.

PRO România își propune să fie promotorul reformei și unității stângii moderne și pro-europene în perioada 2020-2024. PRO România anunță completarea Biroului Executiv (BEx) cu patru membri, respectiv: europarlamentarul Corina Crețu, senatorul Adrian Țuțuianu, și deputații Gabriela Podașcă și Cătălin Nechifor. BEx este forul statutar care gestionează zilnic activitatea politică și organizatorică a partidului. Prima decizie a noului Birou Executiv privește demararea procesului de organizare a alegerilor interne pentru conducerea organizațiilor județene, municipale și locale.

Tot cu această ocazie au fost stabilite și criteriile de selecție a candidaților pentru alegerea autorităților administrației publice locale din 2020. În plus, Biroul Executiv a decis convocarea principalului for deliberativ al partidului. Astfel, pe 16 februarie 2020 va avea loc Convenția Națională PRO România, eveniment strategic la care se vor dezbate și stabili principalele direcții politice pentru următoarele două competiții electorale. Liderul PRO România, Victor Ponta, va prezenta Manifestul Politic 2020-2024. Rezultatele obținute de partide la alegerile europarlamentare și prezidențiale au confirmat, din păcate, opinia fondatorilor PRO România, care au acuzat gravele greșeli politice ale echipei Dragnea – Dăncilă.

Abordarea anti-europeană și promovarea oamenilor și a discursului tip PRM 2000 au dus la rezultate identice. PRO România se adreseaza tuturor alegătorilor de centru stânga care au votat în 2014 (peste 5,2 milioane dee români) și este dispus să colaboreze cu forțele politice social-democrate pentru consolidarea unei opoziții constructive, una care să apere cu adevărat interesele românilor. Acceptarea greșelilor strategice, pasul în spate pe care trebuie să îl facă liderii care au dus Stânga la dezastrul de azi, un nou mod de înțelegere și adaptare la profundele schimbări din societatea românească (inclusiv din Diaspora) și reforma internă reprezintă condițiile esențiale pe care trebuie să le respecte toți cei care vor alege să contribuie, alături de noi, la reconstrucția stângii românești.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin