Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Răzvan Bejan, șanse mari pentru primăria Moreni. Întâlnire cu legende ale boxului românesc

Cu larga susținere a senatorului Adrian Țuțuianu, Răzvan Bejan își consolidează șansele pentru candidatura la Primăria Municipiului Moreni. Pro România Dâmbovița și-a desemnat candidații în 26 de localități  din județ.

Lupta pentru alegerile locale a debutat cu întâlnirea la sediul Pro, a echipei de campanie formată în jurul lui Răzvan Bejan, de unde nu au lipsit senatorul Adrian Țuțuianu și doamna deputat Oana Vlăducă.

Răzvan Bejan – candidat Pro România la Primăria Moreni

În cursul zilei de ieri, senatorul  Țuțuianu a fost prezent la inaugurarea Clubului de Box din Moreni, înființat de Bejan. Reuniune la care a semnat adeziunea la ProRomânia unul dintre cei mai titrați antrenori ai boxului românesc, Gheorghe Simion.

S-au împărțit pumni, pentru divertisment, desigur, într-o atmosferă sportivă și cu mobilizare electorală. În video demonstrativ, Țuțuianu ne arată că va fi o luptă pe toate fronturile și că are o echipă pregătită să urce în ringurile alegerilor locale și parlamentare.

Răzvan Bejan

Senatorul Adrian Țuțuianu: ”Oameni buni, oameni PRO / Sunt mândru de echipa de la Moreni”

”Acum vin de la inaugurarea celei mai noi locații pentru sport din municipiu, proiect al președintelui PRO ROMÂNIA Moreni, Răzvan Bejan, el însuși fost sportiv de performanță. Sala oferă condiții excelente pentru antrenamente de box, cardio, fitness etc.

???O notă aparte: sala va avea și o componentă socială, dorința lui Răzvan fiind de a-i aduce acolo pe copiii din Moreni, fără posibilități de susținere financiară.

Bucuria mare a fost să văd, alături de Răzvan, marea familie de campioni – Gheorghe Simion (maestru emerit al sportului), Marian și Dorel Simion (campioni mondiali și medaliați olimpici), sub îndrumarea cărora însuși Răzvan Bejan și-a dezvoltat cariera de sportiv??

Și mai mare bucurie? a fost că maestrul Gheorghe Simion a semnat, tot astăzi, adeziunea pentru PRO ROMÂNIA ??

V-am spus că ne facem mari? V-am spus că vom fi puternici? #ProRomânia” 

Pregătiți pentru victoria ProRomânia – Divertisment în ring.

Răzvan Bejan – Scurtă biografie

”Am 32 de ani, sunt absolvent a două facultăți – Facultatea de Științe Juridice și Administrative București și Facultatea de Educație Fizică și Sport, am două mastere, Științe penale și Educație pentru activități fizice adaptate. In prezent sunt antreprenor și conduc o companie cu peste 150 de angajați.

Sunt fost sportiv de performanță (Box) cu rezultate deosebite și în acest sens. Când mă apuc de un lucru îmi place să-l fac bine, și la fel se va întâmpla și cu politica. Am intrat în politică din convingere, cu sufletul curat și împins de cele mai bune gânduri, de a face bine comunității. Pentru că nu putem avea rezultate pozitive dacă doar stăm pe margine și suntem nemulțumiți.

Citește articolul integral aici și vei afla programul și proiectele lui Răzvan Bejan!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share