18/06/2021

Corneliu Ștefan: Măsuri organizatorice în PSD Dâmbovița după alegerile locale

În cadrul Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmbovița care a avut loc astăzi, Corneliu Ștefan, președinte al Organizației, a luat anumite măsuri organizatorice cu scopul de a aduce o ”revitalizare” în zone care nu au avut un procent foarte bun de vot la alegerile locale.

Am mulțumit tuturor colegilor implicați și pentru a revitaliza viața politică în anumite localități am luat decizii prin care am înlocuit președinții de organizații în 9 localități și am numit conduceri interimare până în primăvara anului 2021, care să se ocupe în principal de alegerile parlamentare.” a spus Corneliu Ștefan în cadrul conferinței de presă.

Titu – președinte interimar Ionuț Săvoiu;
Răcari – președinte interimar deputat Carmen Holban;
Băleni – președinte interimar PAlea Emanuel;
Dărmănești – președinte interimar Uță Constantin;
Finta – președinte interimar Bivolaru Mihaela;
Lucieni – președinte interimar Tița Marius;
Cornești – președinte interimar Claudia Gilia;
Găești – rămâne actualul președinte al organizației, Claudiu Popescu.

”Mulțumesc dâmbovițenilor pentru sprijin, pentru încrederea acordată PSD. Obiectivul Organizației PSD Dâmbovița este acela de a obține un procent mai bun decât cel de la alegerile locale. Și îi asigur că avem echipe puternice în fiecare localitate. Vom veni cu echipe la fel de bune și pentru Senat și Camera Deputaților și  suntem determinați să aducem binele în comunitățile locale.” a mai precizat Corneliu Ștefan.

PSD Dâmbovița – Comitet Executiv Județean și analiza rezultatelor la alegerile locale

Distribuie acest articol Oficial Media
Share