Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița – Îndemn la solidaritate, recunoștință și înțelegere

Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița

În prima zi a decretării stării de urgență, deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, vine cu un mesaj emoționant, cu un apel la calm și mulțumire.

Este cert că nu mai merge să te folosești în politică de diverse incidente, să câștigi imagine pe suferința oamenilor, așa cum unii încă încearcă să o facă. Cetățenii au nevoie de sprijin, de susținere și de asigurarea că cei pe care i-a trimis să îi reprezinte în fruntea țării, au soluții și le acordă toată protecția necesară.

O astfel de atitudine socială și politică este de aplaudat și ea vine să motiveze pe toți cei implicați în cotidianul cetății, să determine direcții pozitive pentru comunități și pentru țară.

Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița:

Zilele acestea, privirile noastre pline de încredere sunt îndreptate către #medici#asistente, oamenii de pe #salvări#polițiști și #jandarmi, spre toți aceia care sunt în linia întâi în lupta cu această pandemie.
Unii dintre voi nu mai au timp pentru familiile lor, ocupați fiind cu salvarea și protejarea familiilor noastre.
?Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți.
?Vă mulțumim pentru că, deși nici voi nu sunteți imuni în fața acestui virus, vă reîntoarceți în spitale și pe străzi, încercând zi de zi să aveți grijă de noi.

Zilele acestea, prin comportamentul nostru, trebuie să demonstrăm că suntem alături unii de ceilalți și că facem tot ceea ce este posibil să luptăm împotriva răspândirii coronavirusului.
De aceea, am un mesaj către toți #dâmbovițenii și către toți #românii: rămâneți în case cât de mult timp puteți, nu ieșiți deloc dacă se poate. Dacă sunteți obligați să ieșiți, încercați să luați toate măsurile de siguranță pentru a vă proteja împotriva coronavirusului.
Printr-un comportament responsabil, împiedicăm răspândirea virusului și le dăm un răgaz medicilor în lupta cu această boală.
Haideți să le arătăm respectul pe care îl merită și să fim alături de ei.
Vă suntem recunoscători!

Citește și: Setul de măsuri economice și sociale propuse de Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița

Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița

Distribuie acest articol Oficial Media
Share