Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Scrisoare către Prim-ministrul României: ”Când ni se va permite să ieșim din case vom fi atât de săraci și de proști încât nu vom avea de ce să mai facem asta!”

Domnule Prim-Ministru

Domnule Prim-Ministru Ludovic Orban,

Am fost întotdeuna un susținător al legii și al regulilor, dar lucrurile o iau razna în mod abuziv impotriva poporului. Nu permiteți ca această gogoașă să ia proporții! Înțeleg dacă vi s-a pus securea deasupra capului. Înțeleg că sunt interese internaționale vis a vis de acest experiment social, de acest exercițiu. Pot înțelege orice pentru că știu că voluntar, nu ați face rău românilor.
Dar dacă există posibilitatea să vă strecurați printre deciziile europene și mondiale -cum spunem noi românii- să împăcați și capra și varza, aplicați soluția de mijloc până nu este prea târziu.
Eu sunt cel care a crezut și a scris că veți ajunge președintele PNL, când nimeni nu credea și când bătăliile se duceau în alte medii, cu alți lideri ai acelor momente.
Și asta se întâmpla acum 5-6 ani…

Domnule Prim-Ministru,

în 2016 ați declarat în fața mea și a altor colegi, pe un ton care nu poate fi pus la îndoială: ”niciodata nu am trădat, totdeauna mi-am respectat cuvântul, niciodată n-am mințit, niciodată nu am facut combinații”.
Vă solicit în numele încrederii pe care o am în dumneavoastră, să readuceți lucrurile pe un făgaș apropiat de starea de libertate de expresie și de mișcare, de revenire la valorile sociale și de renunțarea la derogarea de la art. 15 al CEDO. Chiar dacă libertatea totală o vom fi pierdut-o pentru totdeauna, chiar dacă această epidemie ne solicită să respectăm reguli de igienă, asta nu înseamnă că trebuie să arestați populația civilă ca pe infractori. Când ni se va permite să ieșim din case, vom fi atât de săraci și de proști încât nu vom avea de ce să mai facem asta!
 
Cu speranța că veți considera un bun punct de vedere scrisoarea mea, mă aștept să fiu contactat de domnia voastră sau de unul dintre consilieri. Numărul meu de telefon îl aveți!
 
Cu stimă, Cristi Iordache, director Oficial Media.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share