Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Corneliu Ștefan, PSD: 10 direcții de dezvoltare pentru județul Dâmbovița (Master Plan)

Președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, a prezentat un Master Plan de dezvoltare al județului Dâmbovița care se bazează pe 10 domenii majore care pot fi îmbunătățite. 

”Prea mulţi ani, proiecte importante pentru viaţa noastră au fost evitate sau uitate într-un sertar de foşti preşedinţi ai Consiliului Judeţean.Prea mult timp a trecut de când #Dâmboviţa nu a avut un plan de dezvoltare care să includă fiecare colţ al acestui judeţ. Ca viitor preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, voi schimba acest lucru!” a spus deputatul.

Declarații integrale, Corneliu Ștefan:

”Nu există cale de întoarcere! Există doar înainte! Nu doar eu vreau acest lucru, este dorinţa tuturor dâmboviţenilor. Vrem ca judeţul nostru să devină ceea ce merită: un pol de dezvoltare regională.
Vreau ca fiecare comună, oraş sau municipiu să aibă în Consiliul Judeţean Dâmboviţa un partener care să garanteze un trai mai bun şi sigur tuturor dâmboviţenilor.

Astăzi, am prezentat cele 10 direcţii de dezvoltare pe care, alături de echipa mea de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, le voi implementa pentru a fi mândri că trăim în acest judeţ plin de istorie!

Sunt ? direcții de dezvoltare a județului #Dâmboviţa, de la educație, sănătate, cultură și turism până la investiții de infrastructură mare, atragerea de noi investitori, tehnologia informației și protejarea mediului:

1️⃣ INFRASTRUCTURĂ
2️⃣ SĂNĂTATE
3️⃣ ADMINISTRAȚIE
4️⃣ MEDIUL DE AFACERI
5️⃣ AGRICULTURĂ
6️⃣ ÎNVĂȚĂMÂNT
7️⃣ PROTECȚIA MEDIULUI
8️⃣ CULTURĂ
9️⃣ TURISM
? TINERET ȘI SPORT

Avem nevoie de școli și grădinițe moderne, trebuie să ridicăm mai multe dispensare medicale, iar investitorilor să le asigurăm drumuri bune și forță de muncă bine pregătită!
De asemenea, zona montană a Dâmboviței trebuie dezvoltată, iar parcurile industriale așteaptă să fie folosite!
Agricultorii și legumicultorii dâmbovițeni au nevoie de tot sprijinul Consiliului Judeţean, iar un mediu curat asigură un viitor sănătos copiilor noștri.
Au fost făcuţi paşi înainte, în ultimii 4 ani, iar eu mă voi asigura că vom păstra judeţul pe drumul cel bun, drumul unei dezvoltări sănătoase.”

Imagini de la prezentarea proiectului:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share