10/05/2021

Corneliu Ștefan, PSD Dâmbovița: Ne dorim să câștigăm alegerile locale!

Deputatul PSD, Corneliu Ștefan, președintele Organizației Social Democrate din Dâmbovița, a spus astăzi în conferința de presă faptul că alături de conducere și de aleșii locali se află în perioada de precampanie și au început deja mobilizarea în teritoriu, la primării și la centrele zonale. Tot în această perioadă, PSD Dâmbovița va realiza un sondaj de opinie în rândul cetățenilor pentru a vedea exact unde se va situa ca si vot electoral la alegerile locale din iunie.

Corneliu Ștefan a mai spus că ușile Organizației PSD Dâmbovița sunt deschise, mai ales din data de 19 ianuarie 2020, odată cu alegerea unei noi conduceri, care promite schimbări pe mai multe planuri, atât în relația cu mass media, dar și în acțiunile concrete față de cetățeni, cei care au nevoie să fie reprezentați și apărați de politicienii pe care îi votează.

”Organizația PSD Dâmbovița se află în plin proces de reorganizare, mai ales în localitățile unde nu avem primari. Absolut toți aleșii locali sunt mobilizați pentru perioada de precampanie, începând de săptămâna viitoare. Ne dorim să câștigăm alegerile locale.

Alături de întreaga echipă de conducere am avut întâlniri în fiecare centru zonal, am discut cu toți primarii, cu toți președinții de organizații, am discutat cu potențialii candidați în localitățile unde nu avem primari și de comun acord am stabilit ca de săptămâna aceasta, la nivelul județului, să inițiem un sondaj de opinie, să știm efectiv unde ne aflăm astăzi, ca și vot politic și foarte important, să aflăm de la cetățeni ce ne interesează cel mai mult, de problemele cu care se confruntă comunitățile locale și proiectele pe care cetățenii le așteaptă și pe care ne dorim să le ducem la bun sfârșit în perioada 2000-2024.” a declarat Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share