Dilema îndrăgostiților. Noi, pe 14, ce mai facem?

Într-o lume în continuă căutare de senzații și incitare, într-o societate nemulțumită când plouă, când bate vântul, când e soare, când e noapte, nu e de mirare că totul se plafonează rapid. Dilema îndrăgostiților, legată de cine pe cine iubește, este una foarte puțin mediatizată.

Dilema îndrăgostiților

Cum să avem armonie în cuplu – Află secretele unei relații durabile!

Rutina se instalează și în cazul iubirii amoroase și adesea se întâmplă ca fiecare să fie îndrăgostit de altcineva. Printre alte genuri de email-uri, primim foarte multe legate de iubire, de empatie și spiritualitate. Unul ne-a atras atenția în mod deosebit, o scrisoare care deși reflectă o realitate, problematica acesteia nu se mediatizează.

Iubirea de cuplu și dulcea otravă a vieții duble – Află totul despre cum să te aperi!

Dilema îndrăgostiților

Pe adresa redacției:
”Noi ăștia mulți care suntem îndrăgostiți de altcineva, serbăm tot pe 14. Vă spun sincer că și el este îndrăgostit de alta care este îndrăgostită de altul și, sincer, nici nu știu cum să procedăm de Ziua Îndrăgostiților?”

Îndrăgostește-te de viață!

În cazul în care Valentine’s Day te prinde singur, nu te întrista: sărbătoarea nu este doar una a iubirii romantice, ci reprezintă un bun prilej de a le declara persoanelor dragi că sunt importante pentru tine.

În foarte multe țări de pe mapamond se obișnuiește ca, atunci când este Sfântul Valentin, să îți surprinzi familia și prietenii cu felicitări sau mici cadouri care să le arate cât de mult îi prețuiești.

Cât despre dilema îndrăgostiților, găsiți articole tematice în ziarul nostru:

Oamenii intră ”bolnavi” în relații. Cum ne construim relația de cuplu

Cuplul perfect sau cineva nu trăiește viitorul de basm? Ea vrea să fie ținută în brațe, el vrea să se uite la meci

Psiholog: Ce fac cuplurile care au o viaţă sexuală împlinită? 

Sursa foto: cosmopolitan.ro

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share