Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Corneliu Ștefan: ”PSD Târgoviște va câștiga toate alegerile viitoare. Realizările vorbesc pentru noi„

 Astăzi, la Cinematograful Independența, în fața unei săli pline, s-a vorbit despre . S-a discutat foarte mult despre realizările administrative ale echipei PSD de la primăria municipiului Târgoviște condusă de Daniel Cristian Stan, a precizat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.
Declarații pe larg:
”Sunt realizări care nu pot fi negate de absolut nimeni! Sunt peste 90 de investiții în toate domeniile în Târgoviște, iar valoarea totală a acestora este de peste 1,5 miliarde de lei. Este motivul pentru care PSD Târgoviște va câștiga toate alegerile viitoare: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.
Pentru că este o muncă de ECHIPĂ, am fost alături de administrația condusă de Daniel Cristian Stan, iar acest lucru este reflectat în proiectele pe care, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, le-am promovat pentru reședința județului nostru și pentru dâmbovițeni.
Am finalizat studiul de fezabilitate necesar construirii unui 𝐒𝐏𝐈𝐓𝐀𝐋 𝐃𝐄 𝐏𝐄𝐃𝐈𝐀𝐓𝐑𝐈𝐄, cu 70 de paturi în spitalizare continuă, în județul Dâmbovița. Proiectul are o valoare estimată la aproximativ 𝟐𝟓 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨.
▫️ Totodată, investițiile Consiliului Județean Dâmbovița la nivelul S𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬̦𝐭𝐞 se ridică la peste 𝟏𝟖.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨:
❗️ 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐫𝐞 𝐀𝐦𝐛𝐮𝐥𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐮 𝐝𝐞 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 – 𝐯𝐚𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞 𝟑.𝟒𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐞𝐮𝐫𝐨;
❗️ 𝐄𝐱𝐭𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞 𝐬̦𝐢 𝐝𝐨𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐒𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐞 𝐂𝐚𝐫𝐝𝐢𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞 – 𝟐.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐞𝐮𝐫𝐨, 𝐩𝐫𝐞𝐜𝐮𝐦 𝐬̦𝐢 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐳𝐢𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐚𝐩𝐚𝐫𝐚𝐭 𝐚𝐧𝐠𝐢𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟 𝐝𝐞 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐱𝐢𝐦𝐚𝐭𝐢𝐯 𝟐.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐞𝐮𝐫𝐨;
❗️ 𝐄𝐱𝐭𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐔𝐧𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐢𝐫𝐢 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐞 – 𝟏.𝟕𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐞𝐮𝐫𝐨;
❗️ 𝐑𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐫𝐢𝐬𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐢 𝐧𝐨𝐬𝐨𝐜𝐨𝐦𝐢𝐚𝐥𝐞: 𝟕.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐞𝐮𝐫𝐨;
❗️ 𝐂𝐥𝐚̆𝐝𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐒𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐓𝐫𝐚𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐑𝐞𝐜𝐮𝐩𝐞𝐫𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐏𝐚𝐯𝐢𝐥𝐢𝐨𝐧𝐮𝐥 𝐀𝐝𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐢𝐯 𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐢 𝐫𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐮 𝐟𝐨𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐧𝐞: 𝟐.𝟏𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐞𝐮𝐫𝐨.
▫️ 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬̦𝐭𝐞! Consiliul Județean Dâmbovița a alocat 12 milioane pentru acest proiect.
▫️ Lucrăm la proiectul 𝐈𝐧𝐞𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝟐 𝐝𝐞 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐚𝐥 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬̦𝐭𝐞. Valoarea estimată este de aproximativ 147.000.000 de euro.
 𝐃𝐍𝟕𝟏 𝐁𝐚̂𝐥𝐝𝐚𝐧𝐚-𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬̦𝐭𝐞 se află în etapa de proiectare, contractul pentru lărgirea la 4 benzi a celor 44 de km este aici de 1.000.000.000 de lei, TVA inclus. Proiectului tehnic îi vor urma lucrările de execuție.
▫️ 𝐃𝐍𝟕𝟏 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬̦𝐭𝐞 – 𝐒𝐢𝐧𝐚𝐢𝐚. A fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru modernizarea celor 58,8 km ai drumului național DN71, care leagă Târgoviștea de Sinaia. Contractul are o valoare de 1,15 miliarde de lei.
▫️ 𝐏𝐫𝐢𝐧 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐃𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐋𝐨𝐜𝐚𝐥𝐚̆ a fost modernizat segmentul de drum cuprins între comuna Ulmi și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Petru Cercel. Valoarea totală a proiectului este de 13.000.000 de lei, din care suma de 9.500.000 lei a fost suportată de către municipiul Târgoviște, iar suma de aproximativ 4.200.000 de lei a fost asigurată de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa.
▫️ „𝑫𝒂̂𝒎𝒃𝒐𝒗𝒊𝒕̦𝒂 𝑨𝒓𝒆𝒏𝒂”! Complexul sportiv, care va avea peste 12.400 de locuri și la care deja se lucrează, are o valoare de aproximativ 271.000.000 de lei. La investiția asigurată de CNI prin fonduri obținute de la Guvernul României, 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚 contribuie cu suma de 25.000.000 de lei, dar și cu terenul pe care se construiește „𝑫𝒂̂𝒎𝒃𝒐𝒗𝒊𝒕̦𝒂 𝑨𝒓𝒆𝒏𝒂”. 𝐑𝐞𝐳𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐯𝐨𝐫𝐛𝐞𝐬𝐜 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐧𝐨𝐢!„ (Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița)

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">