Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Corneliu Ștefan, vizită de lucru pe șantierele din incinta curții Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

𝐎 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐬𝐚̆𝐧𝐚̆𝐭𝐨𝐚𝐬𝐚̆, 𝐮𝐧 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦ 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐫𝐧𝐢𝐜!
 Vizită de lucru, în această dimineață, pe șantierele din incinta curții Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Pentru sănătatea dâmbovițenilor se lucrează la:
📍 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐀𝐦𝐛𝐮𝐥𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞! Aici avem deja în licitație publică și aparatura medicală necesară. Valoare totală investiție, 𝟒.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐄𝐔𝐑𝐎.
📍 𝐄𝐱𝐭𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐝𝐨𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐒𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐞𝐢 de 𝐂𝐚𝐫𝐝𝐢𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞 – 𝟐.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐄𝐔𝐑𝐎! Pe lângă lucrările în curs, în paralel, se desfășoară și licitația prin care vom achiziționa un aparat angiograf cu o valoare de aproximativ 𝟐.𝟏𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐄𝐔𝐑𝐎.
📍 𝐄𝐱𝐭𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐔𝐧𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐢𝐫𝐢 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐞 – 𝟏.𝟕𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐄𝐔𝐑𝐎.
✅ Acestea nu sunt singurele investiții pe care Consiliul Județean Dâmbovița le are la cel mai important spital din județ!
📍 Recent, prin PNRR, ne-a mai fost aprobată o finanțare de 𝟕.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐄𝐔𝐑𝐎 pentru 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐫𝐢𝐬𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐢 𝐧𝐨𝐬𝐨𝐜𝐨𝐦𝐢𝐚𝐥𝐞.
📍 Și tot prin PNRR, pentru că mereu am spus că vom utiliza la maximum fondurile europene disponibile, am reușit să obținem o altă finanțare de 𝟐.𝟏𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐄𝐔𝐑𝐎 cu ajutorul căreia vom 𝐫𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚 𝐬̦𝐢 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚 𝐒𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐓𝐫𝐚𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐑𝐞𝐜𝐮𝐩𝐞𝐫𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐏𝐚𝐯𝐢𝐥𝐢𝐨𝐧𝐮𝐥 𝐀𝐝𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐢𝐯!
‼️ Investițiile 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢_𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧_𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚 la nivelul Spitalului Județean se ridică la aproximativ 𝟏𝟕.𝟑𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐄𝐔𝐑𝐎 (𝟖𝟓.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢).
🤝 𝐍𝐞 𝐟𝐚𝐜𝐞𝐦 𝐝𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐚 𝐬̦𝐢 i𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐦 𝐢̂𝐧 𝐜𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐯𝐢𝐞𝐭̦𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐚 𝐬𝐚̆𝐧𝐚̆𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫!
sursa: Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, pagina de facebook
Distribuie acest articol Oficial Media
Share