Cosmin Bozieru: Târgoviștea uitată, se trăiește ca în evul mediu!

Cosmin Bozieru, candidatul Pro România pentru Primăria Târgoviște, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că zonele vulnerabile din punct de vedere social, cartierele Romlux și Prepeleac sunt ”uitate” de către autorități și doar o dată la patru ani, oamenii de acolo sunt băgați în seamă pentru a li se cere votul.

”De 30 de ani sunt mințiți că li se asfaltează străzile și nu se întâmplă nimic. O dată la 4 ani, în preajma alegerilor, de fiecare dată, primarul mai trece pe la ei cu aceleași promisiuni deșarte.” spune Cosmin Bozieru.

Declarații pe larg din conferința de presă:

”Este inacceptabil și rușinos în același timp ca în Târgoviște în anul 2020 să existe cartiere întregi unde oamenii să trăiască la fel ca în evul mediu. Fără energie electrică, fără apă, fără asfalt, fără gaze naturale.
Am discutat ieri cu oamenii din Romlux și Prepeleac, pentru că la aceste cartiere m-am referit mai sus. Este încredibil cum sunt plimbați de autorități de la o instituție publică la alta, fără să se rezolve nimic.

Una dintre principalele probleme o reprezintă lipsa actelor de proprietate fără de care nu pot încheia contracte pentru furnizare a energiei electrice și a gazelor naturale.

 În perioada în care am fost viceprimar am încercat să dezvolt aceste zone prin proiecte cu finanțare europeană, pe care le-am lăsat în curs de implementare atunci când am plecat. Erau proiecte prin care se acorda asistență juridică oamenilor de aici prin care li se reabilitau casele, se acordau copiilor de aici o masă caldă și servicii școlare de tip after school. E clar că nimeni nu a mai fost interesat de implementarea acestor proiecte.

Nu am văzut în cartierul Romlux decât un container părăsit, care ar fi trebuit să fie locul unde oamenii puteau primii consultanță de la primărie. Au fost uitați, ignorați, mințiți de toate administrațiile locale din ultimii 30 de ani.

Pro România Târgoviște își propune ca principală prioritate atunci când vom ajunge la primărie să scoată la lumină aceste cartiere și să nu mai ascundem gunoiul sub preș. Este timpul să ne ocupăm cu adevărat de aceste zone dacă vrem să trăim într-un oraș modern, european, civilizat. Venind la primărie o să le facem dreptate celor 3000 de suflete care trăiesc în aceste cartiere pentru că noi suntem Pro România Târgoviște și ținem doar cu târgoviștenii.” a explicat Cosmin Bozieru.

Material realizat la comanda Pro România Dâmbovița; CMF 21200010

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share