Craiova PE PRIMUL LOC în topul destinațiilor europene de PAȘTE

Craiova este pe primul loc în topul destinațiilor europene de Paște!
Și nu o spunem noi, ci European Best Destinations și peste 10.700 de oameni din 68 de țări, pe baza imaginilor din parcurile și grădinile Craiovei, din timpul Târgului de Paște din acest an!
Craiova este, de altfel, singurul oraș din România inclus în acest top, în care se regăsesc zeci de destinații din Europa.
Peisajele florale din parcurile, grădinile și zonele publice ale orașului, precum și amenajarea de noapte făcută la Catedrala din Craiova pentru perioada sărbătorilor, i-au determinat pe cei care urmăreau acest concurs să ne acorde votul care ne conferă un prestigios loc întâi.
European Best Destinations este cel mai vizitat site turistic din Europa. Hotelierii, agențiile de turism și toate companiile sau instituțiile care lucrează în domeniul turismului din Craiova au dreptul să utilizeze oficial logo-ul „European Best Easter Destination” pe toate comunicările, site-urile, fotografiile sau imaginile difuzate/distribuite.
”Competiția nu a fost între orașe, ci între Târgurile de Paște. Și da, am avut cel mai frumos târg! Cu iepurași, cu ponei, cu produse tradiționale, cu spații interactive de joacă pentru copii, cu parcuri amenajate de vis pentru vizitatori. Votanții nu au fost prezenți fizic în vreun oraș organizator, ci au văzut fotografiile postate de fiecare oraș care a intrat în competiție. Se pare că ale noastre au plăcut mai mult!
 Nu au votat craioveni, pentru că, din câte știm noi, nici nu se iau în calcul voturile care vin din orașul respectiv. De altfel, nu cred ca ne-ați văzut cerând ajutorul vreunui craiovean la vot… . European Best Destinations este site-ul de turism cu cei mai mulți vizitatori din Europa, peste șase milioane, partener al Comisiei Europene. Sunt mai multe orașe din România și din toată Europa care se promovează financiar acolo, dar doar ca destinații turistice. Participanții la concursuri sunt aleși de site, pe baza fotografiilor și sunt votați de vizitatorii site-ului, nu desemnați de cineva. .După desemnarea prin vot a Târgului de Crăciun de la Craiova ca fiind al șaselea cel mai frumos târg european, în concursul organizat de acest site, am avut TOATE hotelurile pline. Suntem convinși că și de data aceasta vom atrage atenția asupra orașului câștigător!  Nu am putea să ne bucurăm, totuși, că un oraș din România este prezentat Europei și altfel decât cu cerșetori, șobolani și mizerie? Eu vă invit la Craiova și veți descoperi un oraș altfel decât îl prezintă media națională: cu multe clădiri monument, cu cele mai frumoase parcuri, cu evenimente atractive și cu oameni primitori! Așa cum îl descoperă toți vizitatorii noștri care promit că vor mai reveni!” a transmis  Lia Olguta Vasilescu  Primarul Municipiului Craiova.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share