Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

”Creșterea vitezei de adopție a energiei regenerabile în România” la Petroșani

Proiectul  este realizat cu sprijinul generos al EEA și Norway Grants, sub umbrela devizei „Working together for a green, competitive and inclusive Europe”.
Cei prezenți la sesiunea de training  au primit informații de la doi experți ai partenerilor norvegieni de la InnoVius S.A. dr. Anna Stamati, cu peste 17 ani experiență în managementul de proiecte, cu peste 40 de proiecte implementate și Goran Vujicic, cu peste 10 ani experiență în managementul de proiecte, specialist în facilități de creștere accelerată în business.
Au mai fost prezenți Filip Cârlea, directorul Centrului pentru Energie Regenerabilă&Eficiență Energetică – Academia Română și  Mihael Melczer- „Senior Advisor” la Banca Mondială – „Energie și Industrie Extractivă”.
Asociația CROFMPS este un furnizor de formare profesională pe piață încă din 2010, asociația fiind acreditată în domeniul serviciilor sociale din 2019 și are o vastă experiență de implementare în cadrul POCU 2014-2020, prin desfășurarea a cinci proiecte: în două municipii din Valea Jiului, Petroșani respectiv Lupeni, în Sibiu și în București.
”La finalul proiectului ne dorim să putem dezvolta servicii de formare în domeniul energiei regenerabile. Persoanele informate și instruite în cadrul proiectului,  vor aplica în viitor cunoștințele dobândite privind energia regenerabilă și eficiența energetică.Prin intermediul proiectului nostru, ne propunem să creștem gradul de conștientizare a publicului larg cu privire la utilizarea energiei regenerabile și importanța eficienței energetice.
Activitățile noastre includ campanii de conștientizare, seminarii educaționale și instruiri privind energia regenerabilă și eficiența energetică în diverse orașe. Prin schimbul profesional cu Norvegia și dialogul cu Autoritatea Națională pentru Calificări, ne propunem să acumulăm know-how și să dezvoltăm standarde ocupaționale în domeniul reglementării ocupațiilor verzi” au transmis organizatorii.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin