25/10/2020

O femeie de 45 de ani fost găsită fără suflare în locuința acesteia, din Simeria, strada Biscaria. În momentul în care autorul crimei a părăsit scara blocului, prezenta urme de sânge, iar vecinii au alertat poliția. Din primele cercetări, polițiștii hunedoreni au constatat că femeia, a fost lovită cu o bâtă de concubinul ei.

”În urmă cu puțin timp, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată cu privire la faptul că într-o locuință din localitate se află cadavrul unei femei în vârstă de aproximativ 45 de ani. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a demarat primele cercetări și a stabilit faptul că prezumtivul autor al faptei de omor este un bărbat de 67 de ani, din localitate, aflat în custodia polițiștilor. Acesta se pare ca ar fi concubinul femeii și ar fi agresat-o cu un corp contondent, pe fondul consumului de alcool. În cauză se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a comis fapta și a luării măsurilor legale. Polițiștii nu au fost sesizați anterior cu privire la posibile fapte de violența între cei doi foști concubini.”, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu .

Iată,  cum consumul de alcool, ce constituie un veritabil flagel, determină producerea unor fapte antisociale, cu repercusiuni grave asupra indivizilor și comunității.

 

 

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share