30/10/2020

Cristi Stan – Stadiul lucrărilor la Sala de sport a Colegiului Carabella aproape de final

“Este vorba de o bază sportivă, după cum observați sală de sport nouă, teren exterior, o investiție de aproximativ 3 milioane de lei finanțată din fonduri proprii de la bugetul municipiului Târgoviște.

O investiție de natură să ofere un spațiu adecvat pentru desfășurarea orelor de educație fizică la această unitate de învățământ. Orele de sport, la interior, se făceau când într-o sală de clasă improvizată ca și sală de sport, când în fosta cantină. Eu am fost elev la Constantin Carabella, făceam orele de sport în fosta cantină. Așadar o investiție care va fi finalizată undeva la jumătatea lunii octombrie. Ca și stadiu de execuție în momentul de față: este făcut terenul exterior, este verificată sala, sunt făcute vestiarele. Mai sunt de adus dotările plus suprafața care va fi pusă în sala de sport. Repet, o investiție foarte, foarte utilă pentru cei aproximativ 800 de elevi care iși desfășoară activitatea la “Constantin Carabella”.  

Pentru că tot suntem la domeniul infrastructură sportivă, aș mai preciza și faptul că au început deja lucrările de schimbare a pardoselii. Spre exemplu, la sala clubului sportiv școlar. Acolo cam în 10 zile vom avea o suprafață de joc la standarde europene. O suprafață de joc care va permite celor 600 de sportivi, de copii care merg la clubul sportiv școlar, desfășurarea unor competiții importante pe o suprafață de joc fără cusur. Totodată la terenul de antrenament de lângă Complexul turistic de natație, terenul pe care îl facem în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, a început montarea, în cele din urmă, a gazonului sintetic și acolo cam în cel mult 2 saptămâni, se va finaliza și acea investiție de natură să ofere atât F.C. Chindia Târgoviște cât și grupurilor de copii și de juniori de la Chindia condiții excelente de antrenament.

De asemenea, se lucreazăla stadionul Eugen Popescu. Au început forajele pentru stâlpii de nocturnă, se desfășoară în continuare lucrările la fundația tribunei noi. Se lucrează la tribuna veche, la gazon, la utilități și acolo vom avea un progres destul de important în perioada următoare.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share