Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cristian Preda: “Victor Ponta este un punct negru pentru Romania”


Luni, 19 mai 2014, deputatul PMP in Parlamentul European, Cristian Preda, a fost prezent la Targoviste unde a tinut o conferinta de presa in care a precizat principalele directii pe care el le va urmari in activitatea politica si despre care considera ca sunt singurele cu sorti de izbanda pentru un nivel de trai mai ridicat in randul cetatenilor. De asemenea a punctat actiunile partidelor de guvernamant, acelea care au dus tara intr-un colaps identitar-moral si mai ales economic.
Imediat dupa conferinta s-a deplasat impreuna cu membrii  organizatiei PMP in cateva zone din municipiul Targoviste. A stat de vorba cu cetatenii si le-a explicat avantajele celor trei puncte pe care le urmareste pentru o economie in evolutie: scaderea taxelor si nivelul acestora, debirocratizarea care afecteaza dezvoltarea IMM-urilor si simplificarea reglementarilor legate de aceeasi categorie economica.Cristian Preda, candidat pentru alegerile europarlamentare
“Am mers exclusiv in judetele rosii.
Am vrut sa ma confrunt direct cu valul rosu instaurat de USL.
Oamenii sunt preocupati de locuri de munca.
Pe noi cei de la PMP ne diferentiaza faptul ca locurile de munca pot fi create prin IMM-uri si e nevoie de o diminuare, de o scadere a taxelor si impozitelor, a nivelului lor.
Investitiile publice sunt fragile in aceasta perioada.
Solutia durabila pentru diminuarea somajului este debirocratizarea economiei care obliga IMM-urile sa cheltuie foarte multe resurse pentru exigentele birocratice.
Fiecare IMM poate crea un loc de munca, asta inseamna la nivelul tarii 600.000 locuri de munca.
PSD  a inventat 40 de taxe. Nivelul investitiilor a scazut dramatic, au disparut foarte multe locuri de munca la nivelul IMM -urilor.
In timpul viziteleor i-am pus pe cetateni sa aleaga intre IMM-uri si solutia socialista: taxe si impozite dublate de birocratie.
Am explicat oamenilor din mediul rural ce am facut cu banii din bugetul pentru agricultura. In Parlamentul European, PSD si PNL s-au opus maririi bugetului pentru agricultura si sporirea subventiei. Eu am votat pentru.
Daca Ponta a pierdut razboiul cu somajul si cetatenii vor sa valideze acest esec, atunci sa voteze PSD. Daca il plac pe Putin, sa-l aleaga pe Ponta, dar sa-si asume aceasta optiune.
Daca vor o politica pro-americani si pro-Europa, sa voteze PMP.
Victor Ponta a transformat Campania in incalzire pentru prezidentiale. El este un punct negru pentru Romania, pentru ce inseamna imaginea noastra in exterior.
PSD si aliatii nu au un motiv constitutional pentru a-l suspenda pe presedinte. Decizia de a-l suspenda tine pur si simplu de un aranjament politic. In 2012 au vrut sa-l suspende pentru a-l pune pe Crin Antonescu la Cotroceni. PSD n-a renuntat la impulsul anarhic. Poate doresc sa-l puna pe Tariceanu, in cazul unei suspendari.
Ne-am confruntat cu o denaturare a mizelor, a campaniei pentru europarlamentare.

Deputatii PSD vor vota pentru recunoasterea Kosovo? Atunci déjà ne-am intors in anii ’50.”


Distribuie acest articol Oficial Media
Share