Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cristian Stan: ”A fost o muncă enormă, zi de zi, pentru a aduce acești bani în Târgoviște”

Peste 1.100.000.000 lei, da, peste un miliard și o sută milioane de lei noi, reprezintă valoarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă implementate în municipiul Târgoviște în ultimii 9 ani de zile. Din februarie 2015, de când am preluat atribuțiile de primar, până astăzi, a transmis edilul Daniel Cristian Stan, pe pagina de facebook.
Liderul PSD mai susține că în această perioadă, colegii din coaliție, încearcă să abată atenția publică de la proiectele realizate în municipiu, fără a veni în schimb cu idei de investiții care să aibă și o sursă de finanțare.
Mesaj integral:
”Sunt CIFRE. Sunt date financiare oficiale. Nu le putem contesta, nu le putem nega, nu le putem șterge. Putem să le privim și să avem o opinie.
A mea este următoarea: a fost o muncă enormă, zi de zi, pentru a aduce acești bani în Târgoviște și, mai apoi, a-i converti în proiecte utile. Nu vreau să le reiau, pentru că le știm, le știți, le vedem, le folosim. Ne uităm în jurul nostru și orașul e aproape altul față de acum un deceniu. Mai curat, mai luminos, mai verde, mai modern, mai îngrijit, mai primitor. Toți indicatorii de calitate a vieții arată o creștere sănătoasă. Este și acesta un raport cinstit al banilor atrași în municipiu, care se întorc la comunitate, așa cum e firesc.
 Ce mă supără, însă, foarte tare, e încercarea unor oameni (puțini, ce-i drept) de a nega aceste lucruri, de a contesta realitatea. Nu mă deranjează concursul de idei, dacă ar fi benefic și util orașului. Mă deranjează minciunile pe care unii le scriu, într-o hipnoză electorală de partid. Sunt și aroganți, și nepregătiți, și lași. Și, mai ales, disperați.
Uneori, mi-e rușine mie de prostiile pe care acești băieți le răspândesc și mă gândesc că nivelul era mai ridicat odinioară. I-a întrebat vreodată cineva dacă au inițiat un singur proiect care să aducă o investiție la Târgoviște?! În 9 ani de zile, să fi venit o singură dată, măcar, cu o idee: „Băi, vrem să aducem un euro la buget. Uite sursa de finanțare nerambursabilă…”. #NIMIC. #ZERO. Au tăcut adânc atâția ani și, brusc, devin gălăgioși când se apropie alegerile. Cât de jenant!
Se întrec în minciuni sponsorizate și se aplaudă între ei, dar dacă-i scuturi puțin, rămân și fără ideile cu care-au plecat de-acasă. Dacă-i vedeți în ședințele Consiliului Local (sunt accesibile), vă îngroziți.
În fine, nu vreau să continui și nici să exagerez cu atenția. Știrea rămâne cea din primul alineat. Cu aceeași subliniere: toți putem avea o opinie asupra efortului din acești ani. Dacă a fost mult sau puțin, dacă am reușit sau nu să facem o schimbare, dacă ne-am ținut sau nu de cuvânt… Nu vreau să mă compar cu nimeni, pentru că nu asta e ideea. Eu sunt același și același voi rămâne și în anii următori.
Restul e un mic semn de exclamare pentru aventurierii de ocazie.
Să ne vedem cu bine! Pe teren.” (Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște)
Distribuie acest articol Oficial Media
Share