02/12/2020

Cristian Stan: Acest Guvern nu merită să mai conducă România

Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, a transmis astăzi un mesaj cu ocazia campaniei pentru alegerile parlamentare care va începe în curând.
„Pe 6 decembrie, în pofida pandemiei, actualul Guvern insistă sa organizeze alegeri parlamentare.
Mesajul meu nu s-a schimbat față de alegerile locale. Stăm în fața dumneavoastră cu faptele care au transformat acest municipiu. În TOATE domeniile de activitate, în TOATE tipurile de infrastructură, pentru TOATE categoriile de târgovișteni.
Aș dori totusi sa mai subliniez un lucru.
Fie și numai pentru un singur motiv, acest Guvern nu merită să mai rămână:
👉 HG 758/2020, rectificare bugetară și alocare de bani pentru toate unitățile administrativ-teritoriale, sprijin înaintea deschiderii anului școlar. În județul Dâmbovița sunt 89 de UAT-uri. Au primit bani 88 dintre ele. SINGURA UNITATE EXCLUSĂ DE LA FINANȚARE A FOST MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE!!!
E cel mai josnic atac pe care un Guvern l-a dat la adresa copiilor târgovișteni. Aici învață o treime din elevii întregului județ. Aici există cea mai mare infrastructură educațională. Aici sunt oameni, fără coloratură politică, fără vină.
În final, vă mulțumim pentru încredere și pentru cuvintele frumoase!
Dincolo de lozinci, dincolo de sloganuri sforăitoare, pentru mine nu există apreciere mai obiectivă decât cea venind din partea oamenilor care locuiesc aici”, a precizat primarul pe pagina de facebook.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share