Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

CSM Târgoviște a pierdut primul meci din semifinale

Universitatea Cluj - CSM Targoviste
Credit foto: Silviu Cristea

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a fost învinsă aseară, în deplasare, în primul meci cu Universitatea Cluj din semifinale.

A fost un meci fabulos în primul duel din semifinalele Ligii Naționale, cu răsturnări de situație și un scor strâns, spre deliciul celor prezenți în sală. S-a terminat 69-65 pentru clujence, care au acum prima șansă la calificare în finală. Universitatea a câștigat primul set, cu 18-16, dar CSM Târgoviște a găsit putea să revină în cel de-al doilea set, când au înscris 19 puncte față de doar 9 reușite de gazde. La pauza mare, formația antrenată de Cătălin Tănase conducea cu 35-27.

Universitatea Cluj a revenit după pauză

Clujul a câștigat următoarele două seturi, cu 24-13 și 18-17, asigurându-și victoria. Al doilea meci este programat marți, în Sala Polivalentă din Târgoviște, iar dacă va fi câștigat de CSM se va mai juca un meci decisiv. Cea mai bună marcatoare a meciului a fost Poole, de la formația târgovișteană, americanca înscriind 30 de puncte, dublu față de Harrison (Cluj), a doua cea mai bună marcatoare din acest meci, care a reușit numai 15 puncte.

Universitatea Cluj: T. Harrison 15p, A. Mandache 14p, N. Swanier 14p, B. Denson 14p, D. Butulija 9p, N. Dixon 3p, G. Irimia, T. Neagu. Antrenor: Dragan Petricevic.
CSM Târgovişte: P. Poole 30p, P. Green 13p, M. Coker 10p, L. Toma 9p, M. Fodor 2p, D. Cosby 1p, A. Chivu, A. Vîrjoghe. Antrenor: Cătălin Tănase.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">