Cu ce ne încălțăm toamna aceasta?

Răgazul oferit de primele zile de toamnă s-a dus și, privind pe geam, se poate constata că ne aflăm într-o acerbă bătălie cu vremea rece și temperaturile scăzute. Acest lucru nu înseamnă, însă, că trebuie să capitulăm.

Dacă și voi priviți cu groază la lunile ce vor urma, contemplând ce anume să purtați și să încălțați pentru a face față nu doar frigului, ci și așteptărilor de a arată impecabil, este bină să știți că răspunsul la dilemă este mai simplu decât pare. Descoperiți cele mai în vogă și esențiale încălțăminte pe care trebuie să le aveți aproape toamna aceasta.

Toamna se numără… Pantofii!

  1.     Botine

Botinele au un rol extrem de versatil. Pe câte culori are toamna, Pe câte culori are toamna, pe atât de multe roluri pot avea și botinele. Cu toc sau fără, cu fermoar sau șiret, de piele (chiar și întoarsă) sau de lac, botinele reprezintă un aliat de nădejde atât împotriva frigului, cât și în cursa pentru un outfit modern și atrăgător. Fie că le purtați cu rochii, fuste, blugi sau alt tip de pantaloni, botinele sunt acolo pentru a se asigura că să arătați fenomenal, fără să vă prindă frigul.

PRO TIP: încălțați botinele alături de niște jambiere pentru o ținută tinerească și calduroasă!

  1.     Cizme peste genunchi

Da, cizmele pot fi de multe tipuri. Dintre toate variațiile pe care acestea le pot lua, cele peste genunchi sunt, cu siguranță, alegerea perfectă, indiferent de ocazie. Datorită particularităților prezentate de acestea, cizmele peste genunchi sunt perfecte sezonului ploios deoarece ele acoperă o mare parte din picior, astfel că ținuta nu va fi compromisă de mult-cunoscutele pete de apă de ploaie pe care șoferii, în graba lor, sau pietonii, în neatenția lor, le împroșcă în jur. Scăpați de grija petelor de pe blugi și salvați-vă ținuta cu o pereche de cizme lungi, pe care le puteți curăța cu ușurință și într-un timp scurt.

  1.     Pantofii Derby

Pentru un stil clasic și elegant, aceste încălțări nu trebuie să lipsească din dulap. Fie că doriți să îi accesorizați într-un stil mai academic, fie că optați pentru o variantă non-conformistă, acești pantofi sunt alegerea perfectă atunci când doriți niște încălțări joase, dar care să vă ferească de ploaie. Datorită eleganței lor, aceștia pot chiar suplini tocurile în sezonul rece.

  1.     Bocancii

Dacă ar fi să rezumăm lista la un must-have absolut, acesta ar fi bocancii. Extrem de versatili și cu o rezistență notorie, bocancii sunt acea pereche de încălțăminte care pe care te poți baza și la bine și la greu. Alege să investești într-o pereche de bocanci de damă realizați din piele naturală și bucură-te de avantajele acestora ani la rând. Pe site-ul ePieleNaturala.ro vei găsi o gamă largă de produse care să răspundă fiecărei nevoi pe care o ai cu privire la încălțămintea ta. Nu uita, bocancii nu trebuie încadrați într-un stil anume. Îndrăznește să-i accesorizezi după bunul plac și combină elementele ținutei tale pentru un look unic și original.

Așadar, toamna aceasta bucură-te de fiecare zi fără grija frigului sau a încălțărilor! 

Sursă foto: Pexels.com

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share