Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Carmen Holban: Prezența ministrului Economiei, Florin Spătaru, un semnal de susținere pentru Dâmbovița

Florin Spătaru, ministrul Economiei s-a aflat, ieri, 06 octombrie 2022, în județul Dâmbovița, pentru o vizită la combinatul de Oțeluri Speciale Donalam Târgoviște, precum și la uzinele Mija, Moreni şi Dragomireşti din industria de apărare.
Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan și colegii din echipa PSD, a fost prezentă la eveniment și a apreciat că vizita ministrului Economiei nu poate fi decât un semn de susținere pentru județul nostru.
”Industria siderurgică și industria de apărare din județul Dâmbovița pot avea un aport important în economia județului. Donalam Târgoviște, fostul Combinat de Oțeluri Speciale, este unul dintre jucătorii importanți din România din industria de profil, iar Uzina Automecanică Moreni și Uzina Mecanică Mija pot furniza o parte semnificativă din serviciile și echipamentele necesare sistemului de apărare național. Prezența în Dâmbovița a ministrului Economiei, Florin Spătaru, a fost încă un semnal de susținere pentru obiectivele vizitate astăzi. Totodată, alături de colegii parlamentari ai PSD DÂMBOVIȚA, vom asigura contextul legal necesar pentru ca cele trei embleme industriale dâmbovițene să poată face față cu brio în sectoarele în care acestea își desfășoară activitatea”, a precizat Carmen Holban pe pagina de social media.
Citește și:
Distribuie acest articol Oficial Media
Share