Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cu rigola pentru duș walk-in, vei avea o baie modernă și practică

O rigolă de duș pentru dușul walk-in poate transforma aspectul băii tale. Este o soluție practică și populară pentru a obține mai mult spațiu în baie și pentru a curăța ușor dușul walk-in.

rigola pentru duș walk-in

Cu rigola pentru duș walk-in vei avea o baie modernă și practică

O rigolă de duș pentru duș walk in poate transforma aspectul băii tale. Este o soluție practică și populară pentru a obține mai mult spațiu în baie și pentru a curăța ușor dușul walk-in.

Rigolele de duș pe care le prezint astăzi sunt certificate ISO 9001: 2015, conforme cu cerintele stricte ale normei europene de produs EN 1253-1: 2015.

Aceste rigole de duș sunt rezistente la rugină și dispun de un sistem cu garda hidrauluica anti-miros si au o capacitate de drenare intre 35 de litri pe minut si 70 de litri pe minut.

Le poți găsi pe www.rigoleinox.ro

Unde se pune montează rigola la duș?

Rigolă duș poate fi poziționată în diferite locuri, dar în cazul dușurilor walk-in, este adesea plasată în jurul perimetrului zonei de duș sau în centrul acesteia, sub nivelul pardoselii sau rigolă dus cu scurgere în perete. Aceasta permite ca apa să fie evacuată eficient în timpul dușului.

Există mai multe tipuri de rigole de duș, fiecare având beneficiile sale specifice. Este crucial să fie montate și alese corespunzător pentru a funcționa eficient. Acestea pot prelua debitul de apă, prevenind astfel stagnarea apei la picioare atunci când folosești dușul walk-in.

Rigolele de duș de la www.Rigoleinox.ro sunt disponibile într-o gamă variată de culori, inclusiv gri, negru sau auriu, oferind astfel opțiuni adecvate pentru diverse stiluri de baie. Culoarea gri este o alegere populară și se potrivește bine în majoritatea băilor. De asemenea, varianta de culoare neagră este disponibilă pentru cei care caută un aspect mai elegant și mai distinct.

Aceste rigole de duș suntpostrivite pentru montaj la nivelul pardoselii sau pot fi montate de-a lungul peretelui, având o latură dreaptă la 90 de grade. Forma lor lungă permite o capacitate mai mare de drenaj a apai și previne acumularea acesteia.

Ce probleme apar la rigolele de dus?

Cele mai comune probleme care pot apărea la o rigolă de duș sunt adesea legate de montajul incorect al sistemului de scurgere. Dacă conducta de scurgere nu este instalată corect, apa nu se va drena adecvat și există riscul ca aceasta să stagneze în cabina de duș. Acest lucru poate duce la riscul de inundații sau infiltrare a apei în pardoseală.

Montajul corect și utilizarea componentelor de calitate sunt cruciale pentru a preveni aceste probleme. Investiția într-un montaj corect încă de la început poate salva multe neplăceri ulterioare.

Un alt aspect important este izolarea corespunzătoare în jurul rigolei de duș. Aceasta ajută la prevenirea scurgerilor de apă și protejează structura băii împotriva deteriorării.

Îți voi prezenta mai departe informații despre panta corectă de scurgere pentru duș și imagini despre montajul corect al rigolei de duș.

Rigole de dus din inox

Poți achiziționa rigole duș inox de la www.rigoleinox.ro Aceste rigole prezintă mai multe beneficii, printre care:

– Pachetul complet, inclusiv hidroizolație adezivă, grilă din oțel inoxidabil și picioare reglabile.
– Înălțimea de montare redusă, începând de la 52 mm.
– Grila pentru duș este rezistentă la rugină, fiind fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate.
– Disponibile în 6 variante de grătare cu aspect modern, în finisaj lucios sau mat.
– Sifonul este proiectat pentru a evita mirosurile neplăcute.
– Evacuarea rapidă a apei, cu un debit intre 35 de litri pe minut si 70 de litri pe minut, prevenind astfel stagnarea apei în baie.
– Sita care retine impuritatile si firele de par facilitează curățarea rapidă a rigolei de duș.

 

Pentru un duș walk-in, este recomandat să incluzi atât o coloană duș, cât și o baterie baie duș pentru a asigura atât funcționalitatea, cât și controlul optim al fluxului și temperaturii apei.

Pentru orice întrebări sau comenzi, sunați la numărul de telefon 0771 249 512 www.rigoleinox.ro.

Livrarea este rapidă din stoc, iar produsele sunt originale și garantat de calitate.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share