Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Culinaria Banatica – incursiune în istoria gustului, până la final de octombrie, în Timișoara

 

Pana la final de octombrie, Culinaria Banatica va derula o noua o noua serie de evenimente, de la dejunuri si cine pana la pranzuri delicioase, fiecare eveniment este conceput pentru a oferi o experienta autentica a gusturilor si culturii culinare din Banat.

 

Dejunurile Culinaria Banatica – Povestile diminetilor banatene, 29 octombrie

 

Duminica, 29 octombrie,  de la ora 10:00, la Restaurantul Nora, oamenii sunt invitati sa asculte povesti interesante despre diminetile de toamna din pusta banateana si sa deguste celebrele mezeluri din Banat alaturi de ouale gatite proaspat intr-o varietate de feluri.

 

Cinele Culinaria Banatica (3) – O calatorie in istoria gatitului, 31 octombrie

 

A treia editie a Cinelor Culinaria Banatica vine de data aceasta, marti, 31 octombrie, de la ora 19:00,  cu o incursiune in istoria gustului la unul dintre locurile celebre din Timisoara. Se vor explora povestea si secretele care au transformat Restaurantul Nora intr-un loc iubit de timisoreni.

Evenimentele organizate in cadrul proiectului Culinaria Banatica sunt o oportunitate unica de a explora si a savura gastronomia autentica a regiunii Banatului.

Proiectul cultural Culinaria Banatica se adreseaza unui public divers cu o pasiune comuna pentru preparatele culinare, cu un interes deosebit pentru cultura locala si istoria gastronomica si o sete de cunoastere care cuprinde domenii culturale si istorice mai largi. Initiativa este destinata atat locuitorilor din intreaga regiune a Banatului si din zonele invecinate, precum si persoane cu interese culturale si gastronomice din intreaga tara si din intreaga lume.

 

 

Evenimentul face parte din Programul cultural national „Timisoara – Capitala Europeana a Culturii in anul 2023” si este finantat de Centrul De Proiecte prin programul GROW, cu fonduri de la Ministerul Culturii.

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin