25/02/2021

Culorile care te vindeca

Screenshot_2014-10-25-23-29-03CULORILE CARE TE VINDECA
Intr-o lume atat de gri, avem nevoie de culori si nu este doar parerea oamenilor de stiinta. Ele ne misca sufletul in numeroase ocazii si, mai mult chiar, ne pot ajuta sa ne vindecam. Culorile sunt pretutindeni, asa ca fa-le loc in viata ta si acorda-le importanta cuvenita! Culoarea vorbeste despre tine.
Dimineata, in graba, esti tentata sa iei din sifonier prima haina care-ti sare in ochi. Culoarea aleasa spune multe despre tine, si mai mult, transmite un mesaj catre cei de langa tine. Asadar, afla ce spun culorile si transmite exact ceea ce iti doresti!
ROSU- PUTERE SI INCREDERE: Cine poarta aceasta culoare este spontan, curajos, plin de energie, cu vointa puternica. Prea mult rosu in schimb exprima un temperament violent.
ROZ-PRIETENIE: Culoarea transmite compasiune, prietenie, vivacitate. Purtat la o varsta matura, rozul vorbeste despre dorinta femeii de a se bucura de viata.
VERDE-EDUCATIE SI NATURALETE: Persoanele care prefera aceasta culoare sunt contemplative, romantice, iubitoare de natura, se adapteaza schimbarilor.
ALBASTRU-LINISTE SI CALM: Cei care poarta haine albastre sunt persoane in care puteti avea incredere. Sunt sincere, afectuoase, loiale, diplomate, prudente si creative. Este culoarea celor care vor sa se schimbe, care lupta sa se perfectioneze.
GRI SI NEGRU-INVIZIBILITATE: Cu toate ca atat griul cat si negrul sunt culori de baza in lumea modei, ele evoca singuratatea, independenta,neimplicarea, detasarea.
ORANJ-ENERGIE SI CREATIVITATE: Portocaliul este cel mai bun stimulent emotional si indeparteaza inhibitiile.Tocmai de aceea persoanele care prefera aceasta culoare sunt entuziaste, energice, sociabile, leaga multe prietenii si comunica foarte mult.
ALB-NOI INCEPUTURI: Este culoarea preferata a celor care stiu sa iasa din situatii-limita, care stiu sa-si aleaga prietenii, a celor diplomati si cu tarie de caracter. Albul semnifica puritate, castitate, curatenie, inocenta.
GALBEN-VESELIE SI FERICIRE: Culoarea celor optimisti, a oamenilor de incredere. Persoanele care o  prefera se remarca prin intelepciune si spirit practic. Culoarea tradeaza putina timiditate, dar si prietenie si ajutor.
VIOLET-UNICA SI SPECIALA: Este culoarea celor care nu doresc sa treaca neobservati, a celor care se simt unici, speciali si au un mesaj de transmis. A celor puternici mental, corecti si creativi.
MARO-FORTA SI REALISM: Fiind o culoare de pamant, naturala, persoanele care o prefera denota forta, incredere in sine, sunt pragmatice, cu piciorele pe pamant.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share