24/01/2021

Frumusetea femeii

images_46FRUMUSETEA FEMEII
”De frica sa nu te pierd, te tin mai mereu prezenta si imbratisata in inima mea. Ce fascinanta magie mi-a daruit aceasta comoara mirifica a lumii care esti tu pentru mine, bratelor mele fragile”? spunea Tagore.
Frumusetea unei femei nu sta in hainele pe care le poarta, infatisarea pe care o are, sau modul in care isi piaptana parul. Frumusetea unei femei sta in ochii ei, deoarece acestia sunt intrarea catre inima ei, locul unde salasluieste dragostea. Frumusetea unei femei nu rezida in frumusetea fetei, caci caci adevarata frumusete a unei femei este oglindita in sufletul ei.
In ocrotirea pe care cu afectiune o ofera, in pasiunea pe care o arata. Frumusetea unei femei iti poate atrage privirea, dar personalitatea ei este cea care iti va capta inima. Femeia in toate formele sale, ca Principiu feminin reprezinta inspiratia suprema. Ea iti evoca pamantul, frumusetea, oceanul, muzica, lumina, teama. Principiul feminin e sinonim cu frumusetea neasemuita, pe care o percep deopotriva barbatii si femeile.
Intreaga natura se regaseste cu totul in trupul femeii, in starile ei, in energia sa.
Frumusetea unei femei creste cu trecerea anilor…. Eleganta e singura frumusete care nu moare. Eleganta unei femei trebuie sa fie prioritara pentru ca ea sa fie frumoasa. Ea incepe cu eleganta mintii si odata asimilata acolo, vei da dovada de frumusete sub toate aspectele. Dar ea porneste dintr-un loc si mai ascuns-din inima. O femeie, ar trebui sa se simta mult mai frumoasa stiind ca atrage prin ceea ce este, prin ceea ce gandeste, prin ceea ce ofera altfel decat… atractie fizica, sexualitate. Frumusetea feminina reprezinta un echilibru intre trup, minte si suflet. Frumusetea inseamna pofta de viata, dorinta de a te darui lumii cu tot ceea ce ai mai bun; o inima buna si calda, ochi senini si zambete care pot umple sufletele cu soare. Frumusetea inseamna maini delicate ale caror mangaieri ofera iubire si alina dureri. Inseamna brate primitoare ale caror imbratisari sa ofere siguranta si protectie. Un suflet viu si plin de iubire, originalitate. Inseamna feminitate si eleganta. Frumusetea inseamna incredere de sine si siguranta. Fiecare femeie se naste cu o frumusete unica si naturala care trebuie doar desavarsita prin mici imbunatatiri. Placandu-te si iubindu-te pe tine, vei deveni din ce in ce mai frumoasa. O femeie frumoasa nu lupta ca sa ajunga in centru atentiei, ci asta se produce in mod natural. Ea e increzatoare in sine, ceea ce reprezinta o calitate misterioasa care atrage oamenii mai mult decat niste gesturi ciudate si disperarea dupa putina atentie. Nu imprumuta de la altii si nici nu se lauda cu faptul ca e cunoscuta si vorbeste cu foarte multi oameni.
Si cum spunea V. Hugo: ” Barbatul e un templu, femeia e sanctuaru
In fata templului ne descoperim, in fata sanctuarului ingenunchem
Barbatul e plasat acolo unde se sfarseste pamantul, femeia acolo unde incepe cerul”

Fiti frumoase, dragi femei pentru voi insiva si pentru sufletul vostru!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share