Cum a fost salvată de polițiști o femeie din București. Răpită de iubitul său și băgată în portbagajul mașinii incendiate

O femeie din Bucureşti a fost la un pas de moarte, după ce a fost răpită de iubitul său. Bărbatul a obligat-o să intre în portbagaj, a dus-o pe un câmp din Sectorul 3 şi a încercat să îi dea foc. Femeia a fost salvată de poliţişti, după ce a reuşit să sune la 112, iar apelul i-a fost localizat de STS, după ce i-a trimis un link.

Poliţiştii au găsit-o în jurul orei 4.50, iar când au ajuns la autoturism au văzut că din interior ieşeau flăcări. Au reuşit să o scoată pe femeie din portbagaj şi să stingă flăcările. La scurt timp, într-o staţie peco din apropiere, a fost depistat şi şoferul, care a fost imobilizat de un alt echipaj al Brigăzii Rutiere. Bărbatul a fost testat şi a fost depistat şi băut şi drogat.

Filmul evenimentelor povestit de polițiștii implicați în salvarea femeii:

”Mai aveam câteva ore și ieșeam din serviciu, avusesem multe apeluri, urgențele noastre obișnuite, accidente, violențe, certuri în stradă…
La 4.37, am preluat apelul și am știut imediat din vocea colegei de la STS că avem un caz complicat.
O femeie sunase disperată, spunea că este închisă în portbagajul unei mașini, unde o băgase cu forța chiar iubitul ei. Se certaseră și lucrurile au degenerat! Mai mult, o amenințase că o omoară. Plecaseră din fața unui hotel din Sectorul 3.
Aveam pe linie deja dispecerul de la rutieră și pe cel care se ocupă de acest sector, ca să avem cu toții informațiile în timp real. Nu era timp de pierdut! Am primit în cel mai scurt timp primele coordonate de localizare, dar mașina era în mers, așa că am început să o urmărim pe traseu. Colegii din teren au pornit imediat pe urmele lor.
Între timp:…. „Haideți, veniți, vă rog! A oprit mașina și mi-e frică să nu vină și să mă vadă cu telefonul, că o să mă omoare!” Au fost cele mai răvășitoare cuvinte pe care le-am auzit vreodată! După asta a închis… Am crezut atunci că o se întâmple o tragedie.
Dar a sunat imediat înapoi. Speranța a durat doar un moment, pentru că am auzit-o strigând „A dat foc la mașină!”
Chiar atunci i-am auzit pe colegi strigând „POLIȚIA!”
….
– Eram aproape de ieșirea din tură când am primit pe stație cazul unei femei sechestrată de iubitul său în portbagajul unei mașini. Ne-au spus din dispecerat că mașina a plecat de lângă un hotel și, din aproape în aproape, am înțeles unde sunt. Cunoșteam zona așa că în câteva minute eram acolo!
Eram deja cu faza lungă și cu girofarul pornit, aveam lanterne, așa că în câteva momente am văzut mașina, abandonată pe un câmp, cam la 50 de metri de drum.
Când ne-am apropiat, imaginea era ca dintr-un film de groază… mașina era incendiată la interior iar din portbagaj se auzeau țipetele disperate ale femeii! I-am strigat și eu la rândul meu „POLIȚIA!!”, ca să știe că am venit să o salvăm. Nici nu știu cum am deschis și cum am scos-o de-acolo, era foarte speriată, dar coerentă, era curajoasă! Din curajul acesta și-a adunat puterea de a lupta, de a face ce trebuie ca să se salveze. Tot ea ne-a ajutat cu date să-l putem identifica pe agresor. L-au și găsit colegii repede, la o benzinărie de pe Splaiul Unirii. Era drogat și băut, o combinație care-i ia mințile oricui.
Femeia a fost preluată imediat de medicii de pe ambulanță și acum este în siguranță.
Același caz, două perspective: a lui Florin, polițist la dispeceratul 112 al Poliției Capitalei și a lui Victor, agent la Brigada Rutieră. Ei și colegii lor, Constantin și Ion, sunt cu toții eroii acestei dimineți.
Le mulțumim tuturor pentru mobilizare și pentru implicare!”
sursa: Ministerul Afacerilor Interne România

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share