Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cum cheltui banii în PANDEMIE? Iată cum îți poți deschide o AFACERE!

Situația actuală a afectat întreaga societate, iar partea financiară este cea mai grea încercată în acest context. Oameni în șomaj tehnic, firme în faliment, job-uri pierdute, instabilitate monetară, sprijin doar pe hârtie pentru persoane defavorizate și antreprenori care se zbat să își salveze business-urile. Aceasta este imaginea de ansamblu după doar 2 luni de izolare.

Mulți spun că situația României nu a fost foarte gravă la nivel de cazuri, nu s-a intrat în colaps medical și nici numărul de decese nu a ieșit din grafice. Însă, efectele asupra economiei sunt devastatoare. Totuși, Guvernul oferă ajutoare de stat companiilor mici și mijlocii, pentru ca acestea să își reia producția. Însă, cum rămâne cu oamenii care și-au pierdut locurile de muncă, cu șomerii care, în curând, vor rămâne și fără ajutorul de șomaj sau cu mamele care vor naște, însă s-ar putea să nu primească indemnizația de creștere a copilului, pentru că firma unde lucrau s-a închis?

Dacă și pe tine te-a afectat pandemia din punct de vedere economic, cu siguranță, te gândești la soluții pentru a trece de această perioadă. Cel mai la îndemână este să vinzi lucrurile de valoare pe care le deții, fie o casă, o mașină, electronice sau să limitezi pe cât posibil consumul. Există totuși și o altă variantă de a privi această situație!

Iată cum poți deschide o afacere în pandemie!

Chiar dacă poate părea înfricoșător, să îți deschizi o afacere în această perioadă poate fi cel mai bun lucru pe care îl poți face. 

Iată câteva dintre avantajele unei astfel de inițiative:

  1.  Guvernul va sprijini business-urile care vor oferi locuri de muncă, așa că te vei afla în linia întâi de beneficiari pentru orice resurse suplimentare.
  2. Acum poți găsi mai mulți oameni pregătiți să te ajute să dezvolți acest business, pentru că foarte mulți sunt în căutarea unei surse de venit.
  3. Nu ai nevoie de un buget uriaș pentru a începe. În caz de nevoie, poți opta pentru un credit ifn de la creditfix.ro și poți sonda piața pentru a găsi un teren ieftin, un spațiu comercial și utilaje vândute de alte firme afectate sau, de ce nu, te poți asocia cu alte persoane care dețin lucrurile de care ai tu nevoie.

În concluzie, să ții banii la saltea și să cheltui cu măsură nu este o soluție pe termen lung, pentru că, astfel, nu îi înmulțești. În schimb, să ai curaj să investești și să te dedici unei mici afaceri, ce promite să crească, îți va oferi cele mai mari satisfacții.

În plus, adevăratele victime ale pandemiei sunt oamenii care au rămas fără job-uri, pentru că sunt cu mult mai mulți decât cei afectați de virus. Ministerul Muncii a anunțat că peste 990.000 de contracte de muncă au fost suspendate, în timp ce peste 250.000 au fost încheiate în această perioadă. Aceștia sunt oamenii la care nu se gândește nimeni, dar la care te poți gândi tu ca la o resursă valoroasă și le poți da și unora dintre ei, dar și ție, o șansă nouă la o viață decentă.

 

Sursa foto: freepik.com

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share