30/11/2020

ef8bd3de49a270d49d40baf602fbfad5_L

Oficial Media v-a adus in atentie de curand informatii cu privire la GreenWood Tech- casa inteligenta. Articolul nostru s-a bucurat de interesul dumneavoastra, motiv pentru care venim in intampinarea celor care vor sa puna punctul pe ”i” si sunt direct interesati de tehnologia folosita, de costuri, de executie si modul in care beneficiarul colaboreaza cu GreenWood Tech.

GreenWood Tech- oferim performanta si profesionalism

 • Greenwood One presupune eficiență și siguranță. Toate instalațiile sunt prestabilite încă din faza de proiectare prin canale tehnice special concepute pentru o execuție eficientă, estetică și funcțională. Toate traseele instalațiilor electrice, sanitare și curenți slabi sunt pozate în interiorul pereților;
 • Oferim performanta energetica apropiata de cea a unei case pasive având un consum anual specific de energie de 118.02 kWh/m2an, sub standardul maxim de 120 kWh/m2an al caselor pasive;
 • Termenul scurt de executie si proiectare – de aproximativ 3 luni;
 • Versatilitatea caselor Greenwood – se pot finisa oricum doreste beneficiarul, se pot configura planimetric si volumetric astfel incat sa raspunda cerintelor familiei beneficiarului;
 • Fundația casei este proiectată pentru a satisface cerințele de rezistență, confort, protecție termică și hidrologică;
 • Structura de tip cadre cu contravântuiri permite o rezistență ridicată la cutremur, locuințele de lemn fiind printre cele mai sigure construcții din acest punct de vedere;
 • Pereții exteriori și interiori ai Greenwood One joacă mai multe roluri: structural, portant, de compartimentare și izolator. Straturile componente ale pereților exterior și învelitorii sunt determinante pentru utilizarea eficientă, cu costuri reduse, a casei tale.
 • Utilizam ca dotare standard sisteme de iluminat si incalzire de ultimă generație: tehnologie LED, incalzire prin panouri radiante in infrarosu;

CUM COMANZI?

Foto 3

Incă din primele etape ale colaborării, discuți cu arhitecții noștri și stabilești soluțiile de finisare interioară care ți se potrivesc, de resul, ne ocupăm noi. Folosim cele mai bune materiale, care îți oferă confortul zilnic necesar pentru a-ți construi o casă intimă, o casă pe gustul tău, o casă cu care te identifici, o casă la care te gândești la „acasă”.

Ideologia noastră este „Right sized homes”, adică vrem să construim case cu un volum plăcut, proporțional, estetic, care satisfac nevoile tale în contextul mediului înconjurător, promovând simultan eficiența, adaptabilitatea și accesibilitatea. Momentul construirii propriului cămin este un moment important pentru fiecare dintre noi. Este un moment în care dorim să satisfacem anumite nevoi subiective sau obiective care ne permit să creăm nouă și celor apropiați o viață mai bună, mai sănătoasă, mai fericită. Toți visăm la momentul în care pășim pentru prima oară pragul casei noastre, dar în același timp realizăm faptul că este un drum lung și anevoios, plin de întrebări și decizii pe care nu le controlăm în totalitate.

Echipa noastră dorește să vă fie alături, din faza de proiectare, avizare și execuție, până atunci când pășiți pentru prima oară în casa dumneavoastra Greenwood.

Care sunt pașii colaborării noastre?

 1.  Stabilește-ti nevoile și bugetul
 2.  Studiază-ne oferta și portofoliul. Nu-ți regăsești casa visată în portofoliul nostru? Nicio problemă, arhitecții noștrii te vor ajuta să o proiectezi!
 3. Alege un teren. Casa se poate clădi pe orice tip de teren, dar este mai ieftin să fie plat;
 4. Proximitatea utilităților afectează costurile;
 5. Accesul rutier la parcelă poate afecta costurile de construcție, fiind de preferat ca drumul să permită accesul utilajelor mari;
 6. Contactează-ne și te vom ajuta să alegi varianta optimă
 7. Dorim să avem clienți fericiți și ne străduim ca visul dumneavoastra sa devina realitate. Vrem să discutăm despre dorințe, nevoi si posibilitati.
 8. Vom face o deplasare pe teren, pentru a-l evalua.
 9. Estimam costurile construcției și vă vom contura o idee despre costurile implicate în conectarea la utilități, avize și autorizații.
 10. Semnam un contract.
 11.  Vom efectua studii de teren pentru a identifica varianta optimă de amplasare a casei dumneavoastră în funcție de terenul de fundare, vecinătăți și cadrul natural. Se vor efectua studii geotehnice, de însorire și de peisaj.
 12. După stabilirea soluției de proiectare, veți primi documentația pentru autorizarea construirii și îndrumarea necesară acestui demers.
 13. În termen de 10 zile de la obținerea autorizației de construire vom fi la fața locului pentru a începe lucrările. Acestea durează, în medie 90 de zile, timp în care veți vedea cum crește propriul cămin.

CUM COMANZI?

Te asteptam sa discutam despre casa viselor tale!

www.greenwood.house

Telefon: 0730036101

E-mail: office@greenwood.house

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share