Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cum este posibila aceasta discriminare, domnule Arafat?

Legea este lege pentru toți oamenii! a subliniat Ionel Petre, președintele ALDE Dâmbovița într-o postare pe Facebook.
„Raed Arafat a declarat că a făcut o ”excepție limitată” în acest caz, pentru că ”slujba trebuia să se facă altfel decât la un om simplu”…
Îi amintesc domnului Arafat că nu poate exista cuvântul limitat la o slujbă de înmormântare la care au participat mii de credincioși. De asemenea, punctez faptul că și ÎPS Pimen a fost tot un ”om simplu”, așa cum se raportează Secretarul de Stat la ceilalți cetățeni. A fost un ”om simplu”, care a ales să îl slujească pe Dumnezeu, un om care a trăit la fel de normal ca semenii lui, precum credincioșii pe care i-a îndrumat către Dumnezeu. Cum este posibilă această discriminare la adresa românilor, domnule Arafat?
Dintr-un exces de zel pentru propria imagine sau pentru menținerea unor relații, posibil utile pentru susținere, în viitor?”
„Un exces de evlavie tocmai din partea unei persoane care nu împărtășește credința creștină cu ”oamenii simpli” pe care încearcă să îi prostească în față, că s-a luat decizia corectă în acest caz? Respect credința domnului Raed Arafat, așa cum respect credința oricărui om și tot așa cum respect fiecare om în parte, indiferent de funcția deținută sau activitatea desfășurată!
Cu toții suntem oameni simpli pe acest pământ!
Viata mea nu este nici mai importantă si nici mai puțin importantă decât a altei persoane!”
Distribuie acest articol Oficial Media
Share