Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Daniel Cristian Stan: ”Cel puțin pentru un mandat voi mai candida”

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan a transmis astăzi, în videoconferința de presă, un mesaj pentru cei care în ultima vreme au răspândit ”știri false” în mediul virtual cu privire la candidatura sa pentru alegerile locale din toamnă. Platformele de socializare abundă de o bună perioadă în pagini sau site-uri a căror identitate nu este la vedere, însă aduc atacuri de imagine menite să intimideze și să creeze confuzie printre cetățeni. Cu siguranță că dacă fiecare dintre aleșii noștri prezenți sau viitori s-ar ocupa cu binele cetățenilor și ai urbei în care locuiesc, astfel de acțiuni nu și-ar avea rostul. Când vrei să faci bine, nu mai ai timp de rău.

Din mesajul pe care Daniel Cristian Stan l-a adus în atenția cetățenilor cu privire la candidatura sa, au fost punctate câteva elemente:

  • Nu am de gând să candidez pentru Parlament sau pentru altceva din afara Primăriei Târgoviște. Poate că alții și-ar dori să mă duc în altă parte și să le las locul liber.
  • Cel puțin pentru un mandat voi mai candida și cu ajutorul târgoviștenilor sper să-l și obțin. Am vrut să clarific acest aspect.
  •  Ingredintele victoriei cred că sunt munca susținută zi de zi pentru proiectele din Târgoviște, modul în care interacționezi cu oamenii și încerci să găsești soluții la problemele lor.
  • Nu mi-e teamă de niciun candidat, nu vreau să fiu lipsit de modestie, cred în forța faptelor și în activitatea depusă zi de zi.
  • Am încercat să rezolv cât am putut eu, cu experiența și cunoștințele mele, ca Târgoviște să devină un oraș modern și veți vedea ca în următoarele luni multe proiecte vor ajunge la final, orașul nostru se schimbă.
  • Am fost de bună credință. Nimeni nu ia investițiile acasă, ele rămân pentru oras. Este important să ai sentimenul datoriei împlinite, ceea ce contează este ce rămâne în urma ta.
  • Nu am facut niciodată nimic intenționat de natura să prejudicieze o anumită situație. Nu am întrunit toate așteptările, dar am făcut tot ce am putut, iar din punct de vedere al efortului depus, nu am nimic să-mi reproșez. Au fost și mulți factori care nu au depins de voința mea și am încercat să trec peste aceste piedici, unele obiective, altele ridicate artificial.
  • Echipa PSD este într-o continuă mobilitate, vor veni oameni tineri pentru a pregăti viitorul acestui partid, pentru că este necesară o predare către generația tânără.
  • În ciuda a ce cred alții, nu este o activitate ușoară, ce se vede este doar suprafața. Mă consider un om exigent și cu mine și cu cei din echipa mea.

 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share