Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cum poți să echipezi apartamentul în care te muți cu prietenii

Din al câtelea an de liceu sau facultate visați să vă mutați împreună, tu și cu acești prieteni? În sfârșit se întâmplă, ați găsit apartamentul suficient de mare încât să nu vă sufocați, și suficient de ieftin încât să nu trebuiască să aveți 3 job-uri ca să plătiți chiria. Dar, ca pentru oricare locație unde stau de la 3 oameni în sus, e important să vă asigurați că anumite spații sau aparate sunt suficient de încăpătoare încât să nu creeze situații incomode sau chiar conflicte. Acest articol descrie unele dintre spațiile locuinței la care ar fi bine să vă gândiți să le extindeți sau să achiziționați variante mai încăpătoare, pentru a asigura suficient loc pentru fiecare membru al apartamentului. 

De ce dotări are nevoie apartamentul în care te muți cu prietenii tăi? 

Frigiderul este probabil cel mai important spațiu de depozitare, și cel pentru care se nasc cele mai multe conflicte între colegi. E așa important fiindcă de obicei nu are atât de multe rafturi pentru cât de multe persoane stau într-un apartament de tineri, iar conținutul pachetelor de acasă nu are cum să stea prea mult într-un dulap. În general, o rezolvare a problemei frigiderului este achiziționarea celui mai înalt disponibil, dar dacă nici această măsură nu e suficientă? Aici apare designul de frigidere side by side de pe altex.ro, care sunt formate din corpul principal și două uși, ambele punând la dispoziție rafturi pentru depozitarea alimentelor. Dacă optați pentru un frigider mai înalt din acest model, probabil vă veți alege cu unul dintre cele mai spațioase frigidere pe care le puteți găsi pe piață.

Un alt produs ce nu poate fi exclus din arsenalul apartamentului vostru e un șifonier din material textil. Acest tip de șifonier este unul surprinzător de ieftin pentru spațiul de depozitare pe care îl oferă. De asemenea, este foarte ușor de montat și deplasat în cazul în care vreți să îl mutați sau dezmembrați temporar. Singurul dezavantaj al acestui articol îl reprezintă estatica simplistă și austeră ce nu se potrivește cu prea multe interioare de apartament.

Un sfat ce merită urmat pentru a evita situațiile nedorite legate de curățarea lenjeriei este acela de a cumpăra mai multe coșuri de rufe, de preferat câte unul pentru fiecare membru al apartamentului. De obicei, colegii folosesc același mare coș pentru a depozita rufele ce urmează a fi spălate. Totuși, când în apartament locuiesc mai mulți oameni, coșul se va umple în mai puțin de 24 de ore, iar când va fi cazul ca rufele să fie spălate, nimeni nu va avea la dispoziție la timp, curată, toată lenjeria de care are nevoie. Cel mai indicat e ca fiecare să dețină propriul coș și să își pună la spălat individual hainele atunci când are nevoie.

În final, e important de reamintit faptul că fiecare grup din orice apartament se autoguvernează după regulile ce au apărut în timp și au funcționat bine între membrii acelui grup. Astfel, indicațiile legate de spațiile de depozitare din apartament prezentate în acest articol trebuie luate mai degrabă ca niște sfaturi, a căror aplicabilitate poate să fie mai de succes în unele situații specifice decât în altele.  

Poză de Cedric Fauntleroy pe Pexels.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share