18/10/2021

Cum sa iei in greutate? Sfaturi pentru ectomorfi

Cum sa iei in greutate

Un metabolism accelerat poate fi motivul care împiedica acumularea de kilograme, iar în acest caz solutiile pentru a lua în greutate pot fi extrem de dificile, dar nu imposibile. Mai intai de toate, va trebui sa-ti pui la cale un plan de alimentatie special pentru „ingrasare”. Asta nu presupune trei mese pe zi la fast-food, ci o nutritie care te va ajuta sa „pui pe tine” intr-un mod sanatos si natural. Trebuie pur si simplu sa consumi un numar mare de calorii.

   Fructele uscate: puteti câstiga în greutate într-un mod rapid, daca introduceti în meniul zilnic fructele uscate, precum stafidele, prunele uscate, smochinele, curmalele. Sunt foarte hranitoare si contin multe calorii.

f

Mix of dried fruits

Cum sa iei in greutate

   Banane: o banana de marime medie contine aproximativ 100 de calorii. Nu doar ca sunt bogate în calorii, dar bananele au în compozitie carbohidrati si nutrienti valorosi. În plus, la competitii sportive sau în situatii stresante joaca rol de energizanti naturali.

banagy

   Untul de arahide: este o alegere alimentara sanatoasa si delicioasa. Acesta ofera aproximativ 192 de calorii si este o sursa importanta de proteine.

ufgh

   Untul: studiile clinice au aratat ca un consum moderat de unt, pe o perioada mai mare de timp, are legatura cu cresterea în greutate. De ce trebuie sa fie consumul  untul moderat? Pentru ca grasimile din unt, fie ele si sanatoase, pot dauna activitatii cardiace.

untdf

   Nuci si seminte: sunt bogate în grasimi polinesaturate si au calorii. Nucile si semintele, spre exemplu migdalele, nucile, alunele si semintele de dovleac au si proprietati benefice pentru sanatate, nu doar te ajuta sa iei în greutate.

fit

Doresti sa ai o dieta de calitate care sa-ti asigure toti nutrientii esentiali, ai nevoie de noi ponturi privind diversitatea alimentelor, iti doresti o alimentatie cat mai sanatoasa, esti nerabdator sa-ti atingi mai repede obiectivele sportive, doresti sa achizitionezi suplimente alimentare cat mai de calitate? Scrie-mi pe adresa de email, relateaza povestea si doleantele pe care le ai si ne straduim sa concepem o dieta si un program de suplimente alimentare cat mai adecvat nevoilor tale.
 Adrian Udrea-  nutritionist sportiv

plantevindecatoare@gmail.com

Nutritia pentru muschi

Distribuie acest articol Oficial Media
Share