Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cum să respirăm corect. ”Niciodată nu m-am simțit mai calm și mai liniștit. Mintea mea a scăpat de anxietate”

Cea mai importantă recomandare pe care o fac meteosensibililor în ultimii 5 ani. Cum Biblia este cea mai importantă carte pentru credinciosi, cartea “Respirația” ar trebui să fie cea mai importantă pentru oamenii care vor să întinerească, să-și prelungească viața, să se vindece de unele boli, să se mențină sanatosi.
Mulți cititori mă întreabă ce recomand ca meteosensibilii să se simtă mai bine. În afară de ceaiuri nu am recomandat nimic.

A venit vremea să vă recomand ceva foarte important. Vă recomand să respirați corect.

Vă sigur că majoritatea dintre dumneavoastră nu respirați corect. De aceia vă implor să citiți această carte. Am citit undeva că s-a vândut într-un milion de exemplare. Scopul meu nu e sa fac reclama cărții. Scopul meu este să vă ajut să vă simțiți bine.
Acum 15 ani mi s-a recomandat sa fac operație pentru deviație de sept. Mi-a fost frică și nu am făcut-o. Prin octombrie 2023 am început să mă sufoc în timpul zilei. Simțeam ca nu am aer. De ani de zile noaptea ma trezeam din somn pentru ca ma sufocam. Problema era că nu mai adormeam 2 – 3 – 4 – 5 ore după..
Noaptea aveam apnee în somn și sforaiam. Într-un noapte, am măsurat cu un aparat special, că respiratia mea se oprise de 98 de ori. Am avut oxigenul din sânge SOp2 80%. Este extrem de grav. Poți face infarct, AVC sau pur și simplu să mori în somn.
Dacă nu respiram bine este ca la o mașină care nu are benzină suficientă. Merge dar foarte încet. Mă trezeam extrem de obosit. Dimineața eram obosit 100%, abia seara începeam să îmi revin. Afectează întreg organismul. Fizic și intelectual.
Care a fost povestea acestei cărți? Am făcut revelionul cu un doctor, care a venit cu soția și copiii la noi acasă, să petrecem trecerea dintre ani. La un pahar m-am plâns către el ca nu pot să respir, mă sufoc și trebuie să ma operez la nas. Dr. Răzvan Ionuț Linteș mi-a recomandat să nu mă operez și să citesc o carte care mă învăța să respir corect. Mi-a spus ca nici el nu respira corect până să citească cartea.
Zis și făcut. Am citit cartea și am început să experimentez cum să respir corect.

Niciodată nu m-am simțit mai calm și mai liniștit. Mintea mea a scăpat de anxietate și a început să funcționeze corect.

Cel mai importat fragment din carte: este sub formă de fotografie. Vă recomand să faceți respirații când vă uitați la TV, când mergeți pe stradă, când mergi cu mașina, când aveți nevoie de energie sau doriți să vă simțiți bine.
Acum doi ani am observat că în fotografii eu stau cu gura deschisă, din cauza faptului că respiram pe gură. Trebuie sa ținem minte toată viața noastră, că respirația pe gură aduce boală și respirația pe nas aduce vindecare. Trebuie să facem orice ca ziua și noaptea să nu respiram pe gură. Este unul din sfaturile cele mai importante în carte. Trebuie să mă credeți pe cuvânt că acest sfat ar trebui să îl tratam ca unul dintre cele mai importante din viață.
Doua fragmente foarte importante din carte:
Cât mâncăm, cât facem sport, cât de puternice sunt genele noastre, cât de slabi, tineri sau înţelepți suntem – nimic din toate acestea nu contează decât dacă respiràm corect. Asta au descoperit acești cercetători. Veriga lipsa a sănătăţii este respiraţia. Totul începe de aici.”
Modul cum respirăm ne influenţează sănătatea. Ne poate vindeca sau îmbolnăvi, ne stoarce de energie sau ne conferă claritate mentală și un tonus excelent.” James Nestor
Elevii învață la școală toate prostiile. Foarte multe nu le folosesc în viață. Dar nu se predă cum să respiram, deși de acest lucru toți oamenii au nevoie. Cum învățăm să scriem, așa ar trebui să învățăm să respirăm. Cercetătorii au descoperit ca 90% dintre oameni nu respiră corect. Nici eu nu am știut pana la 55 de ani cum să respir corect și de aceea recomand predarea acestei cărți în școală.
Mulțumesc pe această cale lui Dr. Răzvan Linteș de la Clinica Dentară Razvan Lintes de la Iași pentru această recomandare. Această carte este unul dintre lucrurile cele mai bune care mi s-a întâmplat în viață! O să mai public articole pe această temă. Am citit lucruri incredibile în ea. Nu am știut că acest lucru banal, respiraţia, este atât de important.
Dacă această carte vă schimbă viața, rămâneți datori cu o cafea. Eu oricum sunt curios să îmi cunosc cititorii. Mereu aflu lucruri noi de la voi…
Autor: Nicolae Bucur
Vremea meteosensibililor, pagina de facebook
Distribuie acest articol Oficial Media
Share