Cum te îmbraci toamna aceasta? 4 piese vestimentare care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta de toamnă

Este din nou acel moment al anului în care trebuie să te asiguri că garderoba ta este pregătită pentru toamnă. După vară, garderoba noastră este întotdeauna puțin relaxată și nu necesită atât de multă atenție ca în anotimpurile mai reci. Cu toate acestea, odată cu schimbarea anotimpurilor apar noi tendințe, așa că acum este momentul perfect pentru a îți reîmprospăta look-ul înainte să începi să vezi din ce în ce mai multe straturi adăugate ținutelor tale. S-ar putea să nu-ți dai seama, dar să fii pregătită te va ajuta să arăți perfect pe tot parcursul sezonului de toamnă.

Iată 4 piese vestimentare care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta de toamnă:

  • Pantofi casual

Pantofii casual sunt poate cel mai important articol de îmbrăcăminte pe care să-l ai în garderoba ta de toamnă. Poți purta pantofii cu o rochie, cu o pereche de blugi și chiar și cu un costum. Aceștia sunt grozavi pentru toamnă, deoarece sunt foarte versatili și pot fi asociați cu atât de multe tipuri diferite de îmbrăcăminte. Poți împerechea pantofii de damă casual de la Modastil.ro cu o fustă clasică, cu o salopetă sau chiar cu o pereche de jambiere.

  • Palton

Paltoanele sunt minunate pentru toamnă, deoarece pot fi asortate cu multe tipuri diferite de îmbrăcăminte. Cu toate acestea, există multe tipuri diferite de paltoane din care poți alege. Poți alege o haină cu glugă pentru a îți menține capul cald atunci când vremea nu este la fel de caldă. Poți alege, de asemenea, o haină cu un detaliu asemănător blanii artificiale, pentru a te ajuta să rămâi călduroasă și stilată în același timp. Poți împerechea un palton lejer cu o cămașă, cu o pereche de jambiere, sau chiar cu o pereche de cizme.

  • Eșarfă

Eșarfele pot fi asociate cu multe tipuri diferite de îmbrăcăminte în această toamnă. De exemplu, poți purta o eșarfă cu o rochie și niște cizme până la genunchi. Este important să ai o eșarfă în dulapul tău deoarece, chiar dacă nu este destul de frig pentru un palton, poți alege o eșarfă care îți va ține de cald atunci când bate vântul prea tare sau seara când este mai răcoare afară.

  • Cardigan

Cardiganele sunt grozave pentru toamnă, deoarece este o piesă pe care o poți purta în geantă și să o scoți atunci când ți se face puțin frig. Cardiganele sunt menite să fie articole tranziționale între vremea călduroasă de vară și cea răcoroasă de toamne, și, la fel ca și eșarfele, le poți purta când încă nu este destul de frig afară pentru un palton, dar simți nevoia unui strat în plus peste ținuta ta. De asemenea, poți purta orice cardigan și sub un palton sau o jachetă atunci când vrei să îți fie mai cald când ai nevoie.

Toamna este un anotimp minunat, deoarece este suficient de cald pentru a nu trebui să ai zeci de straturi de haine pe tine, dar în același timp trebuie să fii mai atentă la cum te îmbraci pentru a nu îți fie frig seara sau vremea se răcorește.

 

Sursă foto: unsplash.com

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share