Care sunt piesele vestimentare ce formează baza garderobei tale

Baza garderobei tale trebuie să fie plină de piese simple, care să meargă combinate în cât mai multe ţinute şi situaţii. E important să ai astfel de piese de la care să porneşti construirea ţinutelor tale de zi cu zi. Acestea te vor ajuta să formezi mult mai uşor ţinute şi vor fi excelente pentru zilele acelea când nu ştii ce să porţi. În plus, aceste piese vestimentare sunt atemporale şi vor arăta bine mereu, astfel că atunci când te vei uita la poze cu tine, vei arăta la fel de fresh şi actuală. 

Vezi aici care sunt piese vestimentare ce formează baza unei garderobe

Tricou în culori neutre

Un tricou alb simplu şi unul negru reprezintă primele piese de la care ar trebui să porneşti bazele garderobei tale. Fie că sunt la baza gâtului sau cu un decolteu în V, e important să fie realizate din materiale de calitate. Alege bumbac 100% pentru a ajuta pielea să respire pe parcursul întregii zile.

Jeanşi albaştrii

Tot din această categorie a pieselor esenţiale se numără şi o pereche de blugi albaştrii, fie că vorbim de un croi evazat sau mai larg. Modelul blugilor trebuie să fie ales în funcţie de tipul de siluetă şi ce funcţionează cel mai bine pentru corpul respectiv. Indicat este să alegi un model simplu, fără rupturi sau alte aplicaţii, dintr-un denim gros calitativ, pe care să îi poţi păstra pentru cât mai mult timp în garderoba ta. 

Rochia neagră

Aşa cum e cunoscută în general “the little black dress” – micuţa rochie neagră – reprezintă o piesă foarte bună de avut în garderobă de către orice femeie. Modelul rochiei trebuie ales în tot în funcţie de tipul de siluetă. Poate fi o rochie mulată, o rochie în formă de A sau chiar o rochie largă de tip baby-doll. Poţi găsi multe modele de rochii elegante aici, cei de la AtmosphereFashion au multe variante din care poţi alege exact modelul dorit pentru bazele garderobei tale. 

Sacoul supradimensionat

Un sacou negru supradimensionat este o variantă ideală pentru a completa bazele garderobei tale. Funcţionează într-o mulţime de ţinute, mai casual sau mai elegante. Poate fi purtat cu o cămaşă, cu un tricou, cu un maieu sau chiar cu o rochie şi va arăta la fel de bine şi actual în orice variantă. Spre deosebire de un model croit pe corp, ce poate da efectul de ţinută office, un sacou supradimensionat este mai versatil şi merge combinat în mai multe stiluri vestimentare. 

Cămaşa albă

O cămaşă albă merge într-o mulţime de situaţii şi ţinute şi va rămâne mereu la fel de actuală. Este o piesă clasică, ce poate fi purtată cu jeanşi, cu fuste, cu pantaloni ori chiar peste rochii. Poţi crea o mulţime de ţinute interesante cu această piesă vestimentară. Indicat ar fi să fie realizată dintr-un bumbac gros, de bună calitate şi să aibă un croi masculin, ceva mai larg, pentru a putea fi adaptată în cât mai multe contexte. 

Aşadar, acestea au fost piesele esenţiale ce ar trebui să alcătuiască o bază a garderobei. Sune piese simple, ce pot fi combinate cu uşurinţă între ele, dar şi cu alt tip de articole ceva mai diferite. 

 

Sursă foto: unsplash.com

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share